Sibelius 7
Pravidla fóra
Sibelius 7
Zdravim, mam jednu otazku, jde skladba v sibeliu 7 prevest trochu do realistictejsi podoby?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Sibelius 7
Sibelius je primárně notační software. Není jeho cílem znít realisticky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
chroustjazz
proc myslis ze je to dobre?chroustjazz píše:nejde..a to je dobře
-
chroustjazz
protože je ještě poznat, kdy hudbu dělá muzikant a živě..na rozdíl od toho ostatního
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
-
Klaraklara
- Nový uživatel
Ahoj,
jsem na tomto foru nováčkem a nevím, jak se zakládá nová diskuze, či dotaz, proto píšu sem.
Mám problém se Sibeliem 7.5 Do nedávna mi fungoval bez problému zvuk. Sibelius jsem delší dobu nepoužívala a teď mi v něm nejde nic přehrát, respektive notový zápis se nejspíš přehrává, ale není slyšet. Program jsem zkoušela vymazat a znovu nainstalovat, prozkoumala jsem i nastavení zvuku v počítačí, ale nic nepomohlo. Úvodní znělka při zapnutí programu slyšet normálně je, ale zápis not slyšet není. Nevíte prosím někdo co s tím?
jsem na tomto foru nováčkem a nevím, jak se zakládá nová diskuze, či dotaz, proto píšu sem.
Mám problém se Sibeliem 7.5 Do nedávna mi fungoval bez problému zvuk. Sibelius jsem delší dobu nepoužívala a teď mi v něm nejde nic přehrát, respektive notový zápis se nejspíš přehrává, ale není slyšet. Program jsem zkoušela vymazat a znovu nainstalovat, prozkoumala jsem i nastavení zvuku v počítačí, ale nic nepomohlo. Úvodní znělka při zapnutí programu slyšet normálně je, ale zápis not slyšet není. Nevíte prosím někdo co s tím?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kláro, dobřes dala dotaz do existujícího vlákna 
Nejspíš není nikam směrován výstup toho notového zápisu, zjednodušeně řečeno. Jsou to noty (hlavně), takže to bude mířit na nějaký MIDI výstup. No a tam bude nejspíš prob.
Jak teda vypadá nastavení v Sibeliu?
P.
Nejspíš není nikam směrován výstup toho notového zápisu, zjednodušeně řečeno. Jsou to noty (hlavně), takže to bude mířit na nějaký MIDI výstup. No a tam bude nejspíš prob.
Jak teda vypadá nastavení v Sibeliu?
P.