Hledám název písničky z rádia
-
karfiolhugo
- Nový uživatel
Hledám název písničky z rádia
Nedávno jsem zaslechl v rádiu (BEAT) takovej sympatickej bigbít - skoro celá píseň na jednom tónu, kromě kratičkého refrénu ("úúúú úúúú úúúú"). Bohužel francouzsky, takže kromě toho refrénu jsem nechytil jediný slovo
Určitě to bude nějaká známá hitovka, nevěděli byste někdo název? Díííík ...
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Francouzskej song - název
Zkus to dohled v historii -pokud si pamatuješ datum a čas, kdy to hrálo: https://onlineradiobox.com/cz/beat/playlist/karfiolhugo píše: 2.02.2021 9:08 Nedávno jsem zaslechl v rádiu (BEAT) takovej sympatickej bigbít - skoro celá píseň na jednom tónu, kromě kratičkého refrénu ("úúúú úúúú úúúú"). Bohužel francouzsky, takže kromě toho refrénu jsem nechytil jediný slovoUrčitě to bude nějaká známá hitovka, nevěděli byste někdo název? Díííík ...
Hraju na kytary a mašinky
Re: Hledám název písničky z rádia
Bez hledání v playlistu, jen z hlavy...
Aneb Zaplať ruma
-
karfiolhugo
- Nový uživatel
Jo, to je vono. Díky všem znalcům, zejména Milanovi T za výklad textu 
-
MikeDundee
Využiji tohle vlákno - narazil jsem na písničku zpívanou v angličtině, ale ta melodie je mi velmi povědomá, podle mě má českou verzi, možná Žalman, nebo Tučný... Nebude někdo vědět... ?
Proč si to nedáš do vyhledávače kuwa? Je to Toulavej song od Tučnýho.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
-
MikeDundee
Teď nevím jestli ti mám poděkovat nebo ti říct že jsi cyp. Asi oboje. Co mám asi dát do vyhledávače když neznám český název té písničky ??? To by mě fakt nenapadlo že "Gentle on My Mind" = "Toulavej Song" ...
Stačí třeba napsat do Google "gently of my mind česky" a je to hned první odkaz.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
-
MikeDundee
OK, to mě opravdu nenapadlo že ten český song můžu najít z původního názvu, člověk se pořád učí...Čavli píše: 17.04.2021 23:02 Stačí třeba napsat do Google "gently of my mind česky" a je to hned první odkaz.
EDIT: Díky Čavlimu jsem našel ještě jednu verzi: "Milan Chladil - Někde máš svou stáj", jejíž text se mi líbí víc jak od Tučného...
Nemáš zač,cype. 
-
MikeDundee
Hele, sorry, díval jsem se do historie tvých příspěvků a zjistil jsem, že je pro tebe tebe "Kuwa" běžně používané slovo a navztekané odpovědi taky, tak jsem si to asi neměl brát osobně, je to prostě tvůj styl...
Jo, v pohodě. 
Zdravím,
na radiu Beat jsem slyšel nějakou reklamu, něco jako parodie na našeho prezidenta. Neví někdo, kde se dá sehnat celý text případně celá tato reklama?
Díky
na radiu Beat jsem slyšel nějakou reklamu, něco jako parodie na našeho prezidenta. Neví někdo, kde se dá sehnat celý text případně celá tato reklama?
Díky
Kapela se jmenuje Gorilla Crash. Zbytek je na tobě.
https://www.gorillacrash.cz/
https://www.gorillacrash.cz/
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.