Napískávání krabiček

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Napískávání krabiček

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Jak se dá tento problém řešit?Druhý kytarista nechal ve zkušebně boss blues driver .... ten mu jel .. ale pak když jsme se vrátily , hrozně pískal , i když nebyl zaplý ... může být problém i v kombu??Dá se to něak řešit??
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Takže jsem vyhrál... :D Můj topic se asi měsíc obešel bez odpovědi :D
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

*Twisted.Brother* píše:Takže jsem vyhrál... :D Můj topic se asi měsíc obešel bez odpovědi :D
tak nevim jestli jsou 3 dny zrovna mesic...
k tematu : vubec nevim co tim myslis, napiskavani krabicek?? to mas jako zapojeny kytara > efekt > kombo a napiskava ti to? neni to spis kytarou ? :lol:
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Jo .. přesně tak ... kytarou to není .... to by přec napískavala i bez efektu ..... a navíc ještě před týdnem to šlo vklidu :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

může být porouchaný, nechtě někoho kdo se vyzná, ať mrkne dovnitř
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
choselop

Příspěvek od choselop »

No, taky to může být tím, že se v té krabce vybila baterka (pokud nejede ta krabka na AC/DC).
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

když je o vyplí??? požívá baterku nebo zdroj??? kolik krabiček a maj společný napájení? pokud je to vyplí dělat by to nemělo. Máte ve zkušenězářivku? nebo nějakou obrazovkju? něco s transformátorem??
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
choselop

Příspěvek od choselop »

Když je v krabce baterka a je vybitá, tak krabka se bude chovat všelijak(např. to napískávání) a může být ZAPLÁ nebo VYPLÁ(to je jedno, boss BD není true bypass). Otázky tedy položím jinak.
1) Jede ta krabka na baterku nebo AC/DC?
2) Jestli jede krabka na baterku, leze z komba nějaký zvuk kytary kromě napískávání, když je mezi kombem a kytarou zařetězená ta krabka? (to by mohla být jen vybitá baterka)
3) Jestli jede krabka na AC/DC, leze z komba nějaký zvuk kytary kromě napískávání, když je mezi kombem a kytarou zařetězená ta krabka? (to by pak byl nějaký jiný problém, v kombu, v krabce, kabely něco chytaj, problém nekompatibilního AC/DC napájení (to se mi taky už stalo-pískání a bzučení) apod.)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“