Queen

Vše o kapelách a hudebnících ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Queen

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Zajímavý, na facebooku se Brian May vyjádřil, že "se vrátí", ale že to nebude hologram, i když nějaká podobná technologie. Prý to zamýšleli už dřív, a že jim Tupac tak trochu vlez do zelí..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

:shock:

Museli by mít dva hologramy na jednom pódiu. Bez Deacona by to nebylo už vůbec ono. :roll:
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Sierra Nevada
Nový uživatel

Příspěvek od Sierra Nevada »

mtmccox píše:Téměř ve všech live videích koncertů, co jsem viděl, Freddie odmítá jít do výšek jako na studiovkách. Nevíte čím to?
Hodně se o Queen zajímám (znám celou diskografii, historii - jsem prostě tak trochu magor). Myslím, že jeden z důvodů bude Freddieho hlas. Co jsem se dočetla často trpěl uzlíky na hlasivkách a když poprvé Queen jeli koncertovat do Ameriky tak museli kvůli tomu zrušit několik koncertů, protože Freddie vždy zpíval naplno a proto se mu vracel tento problém. Takže jako prevence nešel do takových výšek myslím
NHK

Příspěvek od NHK »

každopádně fenomenální zpěvák, který dnes nikde není :!: :!:
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

NHK píše:každopádně fenomenální zpěvák, který dnes nikde není :!: :!:
Nu, česká skupina Queenie takového zpěváka má a není to podvod nebo jen studiový výstřelek. Naživo to dává se vší noblesou a utáhne celý koncík, slyšeno.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
torst

Příspěvek od torst »

Předvčírem v TV Bohemian Rhapsody. Přepjal jsem až cca na 2. 1/2, ale dobrý. Doják, sentiment, happyend.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Škoda, že tam nakonec nehrál ten Sacha Baron Cohen. To by podle mě bylo o 50% lepší a možná bych jim odpustil i ty nesmyslný odchylky od reálných událostí.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Hlavní role, to je otázka. Těžko porovnávat, když je jen jedna verze. Posle mne Malek byl celkem dobrej.
Jinak ten film není dokument, je to natočeno tak, aby se to líbilo. A návštěvnost kin i ocenění ukazují, že se to povedlo. Prostě komerce.
Co ale není dobré, je český dabing.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
torst

Příspěvek od torst »

Cohen by byl lepší, větší frajer. Dobrej tip, ani nevím, že byl ve výběru. Ten Malek je takovej klučina.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
jastud

Příspěvek od jastud »

Malek dobrej. Film špatnej - uslzená limonáda. Rocketman ze stejného roku a prakticky o tomtéž je IMHO mnohem lepší
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
torst

Příspěvek od torst »

Uslzená limonáda ano, ale to je prostě Hollywood. Jsem povrchní, mě to vyhovovalo víc než alternativní dokudrama. Předvčírem dávali repete, zase jsem viděl až 2. část, ale líbilo se mi to, ani dabing nevadil, i když jako za časů Olgy Walló to nebylo a nebude. Naopak Molek se mi nelíbí, Freddy nebyl takovejhle šampón.
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Souhlas, klučina, stejný můj dojem. No je to sraczka, na tom se asi shodneme, ale kdo chce odreagování, ten ho dostane.
Tyhle filmy strašně těží z legendární muziky. Kdyby to bylo o fiktivní kapele s novou hudbou, tak o to neopřeme ani kolo, to si řekněme na rovinu...
Kdybych já mohl být moucha na stěně, co se umí vrátit v čase, tak bych chtěl vidět, jak to fungovalo při přípravě Made In Heaven. Jednak to je moje nejoblíbenější album a druhak to musela být fakt síla a tam se Freddie asi skutečně vyznamenal, protože jinak to byl celkem spíš talentovanej floutek (čerpám z jednoho dokumentu, kterej se asi snažil reprodukovat fakta).
torst

Příspěvek od torst »

Tak jsem si pustil origoš, jestli tam bude znát "probuzení" po delší kapelní pauze, počáteční nejistota, první tóny klavíru a pak katarze ... prostě jako ve filmu. Samozřejmě nic takového. Freddy i kapela to prostě rozjedou suverénně a profi jako by se nechumelilo. V tomhle je film taky nadsázka a tlačenej sentiment. Ale není to kritika. Naopak, mě se líbí ta filmová verze a kritizuji Freddieho, že ten živák v reálu tak odflák ....!
týýjo, dobrá je i tahle srovnávačka! Dost jim to sedí !
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“