Tohle
https://www.google.com/search?q=soundpo ... 12&bih=652
Amenaccc píše: 10.06.2021 15:50 Se zvukem to myslím neudělalo vůbec nic. A co se slyšitelnosti týká, tak je to o dost lepší.
Celomasivy z USA jsou samozřejmě někde jinde, ale za mě ty Mexika v ranku dobrá a pořád ještě "levná" kytara fungují dobře. Ani ne tak zvukově (tam je to jen lepší nadprůměr), ale tím jak strašně snadno se na ně hraje, to jiné značky prostě neumí. Proto jsem ji vyčlenil na ven - když mě ji někdo rozdupe tak se kvůli tomu neoběsím a zároveň se nemusím hrát na blbý nástroj. Svoje Furchy bych k ohni nevzal, s Taylorem tenhle problém nemám.Prskyn píše: 11.06.2021 7:41 to Jastud - mel jsem 114ce a na sucho to byla tragedie. Ale zesilena byla fajn, jen se mi pohnul celej krk v miste upevneni ke korpusu a tak sla zpet k prodejci. A zadny z mexickych modelu me pak uz zvukove nepresvedcil. Ovsem treba ty modely AD jsou jina liga, to uz je Taylor jak vino.
Krasnej kousekJaphy píše: 11.06.2021 9:26 Trochu z jiného soudku, po 12 letech jsem si udělal radost s mým hlavním nástrojem.
Slintám! Nádherný nástroj. Jen pro zajímavost, kolik jich KZ za rok udělá? Říká se, že je maximální perfekcionista a kvaltování je pro něj sprosté slovoJaphy píše: 11.06.2021 9:26 Trochu z jiného soudku, po 12 letech jsem si udělal radost s mým hlavním nástrojem. …