Mám několik stojanů Hercules, ať už na zeď, nebo na podlahu, a fungujou výborně.
Jen u jednoho podlahového mám malý probrém s hlavama - jsou tam trochu "pootočené" ty pakny.
Sice to funguje, ale při vyndavání kytary, tam ta pakna na jedné straně překáží, protože se úplně neotevře. Je to dvojitý stojan, a je to na obou stranách.
Neřešil to někdo? Dá se to nějak rozebrat?
Stojan Hercules
Pravidla fóra
Re: Stojan Hercules
Na té pakně je něco co se tváří jako krytka. Nejde to vyloupnout aby se pod tím objevil šroub?
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Kouknu, ale ty pakny se neotáčejí o 90° jak mají, takže problém bude někde uvnitř, ne na poloze nasazení.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Takže zespoda je víčko jen na čepech v dírách, jde s citem vypáčit a vytáhnout.
V hlavách je nepřesně navařeno to téčko, co taká za kličky na čepech paken.
Nouzově vyřešeno tak, že pod zálepkou v pakně je šroubek, a pakna je nasazena na tisícihranu. Tu špatnou paknu jsem posunul o zoubek - v otevřeném stavu je to 100%, v zavřeném se to nedotočí úplně do roviny, ale to nevadí - kytara vypadnout nemůže.
Jelikož jsou obě hlavy stejné, i na stejnou stranu, je to nejspíš nějaká chyba ve výrobě, ale nic jiného bez rizika poškození s tím udělat nejde.
V hlavách je nepřesně navařeno to téčko, co taká za kličky na čepech paken.
Nouzově vyřešeno tak, že pod zálepkou v pakně je šroubek, a pakna je nasazena na tisícihranu. Tu špatnou paknu jsem posunul o zoubek - v otevřeném stavu je to 100%, v zavřeném se to nedotočí úplně do roviny, ale to nevadí - kytara vypadnout nemůže.
Jelikož jsou obě hlavy stejné, i na stejnou stranu, je to nejspíš nějaká chyba ve výrobě, ale nic jiného bez rizika poškození s tím udělat nejde.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Díval jsem se na svůj Gravity a úplně jiný systém, jednodušší a vpodstatě nezkazitelný a kdyžtak lehce opravitelný.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/