Zdravím.
Neví někdo co by mohlo zapříčinit onu vadu, která se objevila zhruba po roce, co kombo používám na vysokých hlasitostech? Zkoušel jsem měnit elektronku, ale tou to očividně nebylo. Když dám gain na max, hraje to jako když to bylo dřív na půlce... Vzhledem k tomu, že jsem stále na škole, tak bych musel přejít na levnější aparát, jako např. BOSS katana 100 mk2.
Děkuji předem za odpovědi.
Laney LV300 TWIN slabý distortion
Pravidla fóra
-
jebanefrisbi
- Nový uživatel
Re: Laney LV300 TWIN slabý distortion
Moc nerozumím tomu s tou hlasitosti, ale tam zkresleni dělá hlavně obvod dvojiteho oz a diody v jeho zpětné vazbě druhé části, tam bych začal asi hledat...
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
jebanefrisbi
- Nový uživatel
Děkuju za odpověď.
Na tom kombu jsou tři kanály: Čistý, crunch a distortion. Čistý jede bez problémů, ale když chci hrát na jeden ze skreslených, tak zkreslení není takové, jaké bylo. Zkreslení se tam ovládá pomocí gainu, dřív to bylo ostré jak břitva a teď to je zkreslení sotva poloviční.
S tou hlasitostí to myslím tak, že jsem dříve hrál sotva na 3 a pak jsem hrál spíše na 6-7.
Na tom kombu jsou tři kanály: Čistý, crunch a distortion. Čistý jede bez problémů, ale když chci hrát na jeden ze skreslených, tak zkreslení není takové, jaké bylo. Zkreslení se tam ovládá pomocí gainu, dřív to bylo ostré jak břitva a teď to je zkreslení sotva poloviční.
S tou hlasitostí to myslím tak, že jsem dříve hrál sotva na 3 a pak jsem hrál spíše na 6-7.
Jj crunch a distortion jsou stejny obvod, druhá část oz, jen se prepinaji potenciometry s děličem
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Neměnil jsi na kytaře vzdálenost snímačů od strun ?jebanefrisbi píše: 28.07.2021 9:17 Děkuju za odpověď.