Focusrite scarlett - problém
Pravidla fóra
Focusrite scarlett - problém
Ahoj, mám zvláštní problém se zvukovkou. Je to Scarlett 4i4 3rd gen, stáří skoro 2 roky, záruka 3 roky u music city. Normálně jí mám položenou na stole, chci jí přesunout kousek jinam a najednou přestane hrát. Ale neděje se to pořád. Toto se občas stává i když jí nechám zapojenou do pc, dám pc do režimu spánku a třeba za půl hodiny/hodinu ho zase zapnu. Stává se to pouze občas, ne pořád a já nemůžu přijít na to čím je to způsobené. Zkoušela jsem štelovat kabel a nic. Děje se to vždy jen určité období třeba týden a pak měsíc zase nic.
Re: Focusrite scarlett - problém
A je nějakej důvod tohle dnes u PC dělat? Windows režimy spánku/hybernace/vypnutí disku nabízí, co pamatuju a vždycky to dělalo problém s nabíháním připojeného HW. Tipnul bych si, že tam se přepnou ony režimy a pak už nenabíhá správně. U externích zvukovek jsem se tím potkal vícekrát, jednou i u onboard zvukovky.
Jediné na co mi přišlo dobré, bylo šetření harddisku -> což dneska v době, kdy snad už nikdo nemá systém na plotnách, nedává moc smysl.
Těch pár watt, co člověk ušetřil stejně spotřeboval sanací škody, které tyhle režimy napáchaly.
Souhlas s Jose, i když v mém PC ještě plotny jsou. No a to vynechávání při pohybu, divné to je, ale tak prostě se zvukovkou nehýbej. Mám taky externí, sice jí pohyb nevadí, ale proč to dělat?
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Zavčas reklamovat v rámci záruky, problém se může časem prohlubovat.Alana píše: 8.08.2021 9:22 Ahoj, mám zvláštní problém se zvukovkou. Je to Scarlett 4i4 3rd gen, stáří skoro 2 roky, záruka 3 roky u music city. Normálně jí mám položenou na stole, chci jí přesunout kousek jinam a najednou přestane hrát. Ale neděje se to pořád. Toto se občas stává i když jí nechám zapojenou do pc, dám pc do režimu spánku a třeba za půl hodiny/hodinu ho zase zapnu. Stává se to pouze občas, ne pořád a já nemůžu přijít na to čím je to způsobené. Zkoušela jsem štelovat kabel a nic. Děje se to vždy jen určité období třeba týden a pak měsíc zase nic.