Výběr reproboxu

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
gugi

Výběr reproboxu

Příspěvek od gugi »

Zdravím potřeboval bych pomoct s výběrem reproboxu na zpěv do zkušebny, samozřejmě se divám na ty levný xD Konkrétně by mě zajímalo jestli máte zkušenosti s omnitronicem řady TX a TMX (TX-1520, TMX-1530), s behringerem s řadou eurolive (S1520) nebo s KUSTOMEM (KSE 15) Pohybuju se tak nějak v téhle ceně a bylo by to k zesáku tesla studio eq 130 xD Díky za odpovědi :twisted:
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

tak Omni bych rovnou vyřadil ze hry - pokud chceš vědět proč, hledej....

jinak mam mimo jiné i dvě bedínky Behringer Eurolive B1220 PRO a za ty prachy sou uplně svatý (až teda na detail, že jeden k**** mi ve čtvrtek blbým používáním odkouřil jeden driver a druhej načal...) - těch bych se rozhodně nebál

http://www.behringer.com/B1220-PRO/index.cfm?lang=eng

mam za to, že ostatní Behringery na tom budou podobně...

Kustom neznám
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jakub

Příspěvek od Jakub »

Omni sice muze byt na skodu, ale ze zkusenosti jsem presne na zpev do zkusebny dlouhou dobu pouzival TMX-1230 a fungovaly a funguji dodnes. Kdyz na to povesis zesilovac, kterej vykonem je tam kterej ty bedny snesou, tak jo. Vylhanejch 400W RMS/800 MAX je skutecne vylhanejch. Kdyz do ty bedny pustis 150W vydrzi to a bude fungovat. Dneska uz je spis diky jejich zkoseni pouzivam jako odposlechy pri nakym nenarocnym zvuceni.
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“