Sedma pro nižší ladění - vaše zkušenosti

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Blattstein89

Sedma pro nižší ladění - vaše zkušenosti

Příspěvek od Blattstein89 »

Ahoj,

usoudil jsem, že je čas ochutnat sedmičku, jelikož většina mých oblíbených kapel je na sedmách založená. Potřeboval bych poaradit kytaru, která unese i nižší ladění a nemusim si na ní brát hypotéku. Jde mi hlavně o vaše osobní zkušenosti s různými kusy, googlit a hledat na thomannovi umím i sám :) Pokud je tu nějaký milovník metalcoru a moderního metalu co to smaží na sedmu, tak mi prosím poraďte.

Upřednostňuju spíš pevnou kobylu, pasivní snímače (miluju na svý šestce Nazghula od SD, aktivní EMG mi moc neseděj, ale třeba to byla jen smůla na špatnej kus) a rychlej tenčí krk. Ale nic není tesáno do kamene, nechám si poradit.

Vysněnej kousek by byl asi Mayones Duvell Elite 7, ale zatím si nechám zdát.

Díky předem.
volfi

Re: Sedma pro nižší ladění - vaše zkušenosti

Příspěvek od volfi »

Asi by to chtělo rozpočet...
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
jastud

Příspěvek od jastud »

Kontaktoval bych místního uživatle Michnova members/michnov-49204 , michnov-guitars-45607#p748949 a nechal si od něj něco postavit. Budeš mít parádní nástroj za pár švestek...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Dík za zmínku...ale...kromě kmensika a čerstvě volfiho ( dík :)), to nikdo moc nedržel v ruce, tak snad by(s) nebyl zklamanej. :)
Shodou okolností zrovna roste baritone sedma...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“