https://forum.singularsound.com/t/beatb ... i-mod/5456
Tohle řešení se mi úplně nelíbilo - vrtání do krabky, další kabel, další krabička s dodatečným footswitchem.
Udělal jsem to tedy trošku jinak. Vyrobil jsem třítlačítkový FS, kde každé tlačítko spíná separátně proti zemi. Pro přenos jsem použil čtyřžilový kabel a mini XLR konektory. V krabce jsem vyletoval Jack zásuvku a nahradil ji taky mini XLR zásuvkou, která přesně bez vrtání pasuje. Je to vratné řešení, pokud tedy pak případně najdu tu vyletovanou zásuvku. Matroš vyšel cca na pětikilo. Tak uvidíme, jak se osvědčí v provozu. Možná si ještě pohraju s rozložením funkcí. Aktuálně je to: modrá - dubluje tlačítko na hlavní krabce (start, přechod, hold-refrén, dvojklik-outro), fialová - pauza, zelená - činel. Původně mělo být jedno tlačítko dole a dvě nahoře, ale pak jsem si to rozmyslel. Proto je taky výstup z boku, aby to šlo případně otočit a kabel nepřekážel.

Edit: ty barevný čepičky na spínače maj fakt něco do sebe. Konečně se to dá rozumně přepínat i bez bot. Že jsem si to už nepořídil dřív. Myslel jsem že je to kravina. Objednávám další.