Salvation Mods
Pravidla fóra
Re: Salvation Mods
nestačila by mi K1 s nějakým zesilovačem?
urcite stacila, ale tu kinx na rozdil od RM100 asi nema 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Nijak se s ni nepoprali, proste udelali higain modul a jebli na neho napis Uberschallcherreda píše: 12.10.2021 13:06Na základě toho, co zmiňuješ v článku, mi připadá zajímavé, že Synergy nabízejí Überschall - v ukázkách to zní jako skvělý higain, ale jakpak se teda poprali s tou koncovou sekcí?hyenik píše: 12.10.2021 12:10 další slovo do pranice, za mě opravdu jako další kanál na aparátu...
https://www.frontman.cz/klenoty-pedalbo ... er-ecstasyResp. jak moc to zní jako předloha?
![]()
resili jsme to tenkrat s tonym hodne, nekde bych vyhrabal i testovaci ukazky Ubersonic, ale proste v tech basech to tu odezvu nemelo. Ale ten Benzin tuhle oblast pokryje taky v pohode. Krome te Lynchovy ukazky uz jsem zas na nejake super uber zvuky pak uz nenarazil
Ale já ji třeba mám a možná by Luboš ještě nějakou vyrobil
ja sem prehledl to mi,
tak sem nahraval vsechny ukazky Ampiga, jenom z K1
do K1 se mu asi moc nechce, nema na to soucastky, a prodal jich jenom pár.
ale lámu ho na K2 vertikal
tak sem nahraval vsechny ukazky Ampiga, jenom z K1
do K1 se mu asi moc nechce, nema na to soucastky, a prodal jich jenom pár.
ale lámu ho na K2 vertikal
No. Povídal mi to onehdá, že vymýšlíš takovýhle blbosti 
To ještě ujde, mohl by chtít K12 vertical, to se u Hyenika klidně může stát s jeho nasyslenými moduly, mimoto taková věž by se skvěle vešla např. mezi dvě skříně. 
| Cruel YT | Cruel sptf
jednou jsem vezl RM12 do Tater,
díky, bohatě mi to stačilo
díky, bohatě mi to stačilo
já jen z Prahy Lubošovi a opravu...dvouchlapová záležitost 
Salva (a Hyenik) jsou u mě totální borci. Tuhle technologii vůbec nevyužívám (stačí mi jeden dobrej zvuk), ale smekám před precizností práce a celkovou "zabejčeností"...100%
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
http://bandzone.cz/commodore64
A ví teda někdo z tondovo kámošů, jak je ten modul uzpůsobenej tomu, aby uměl nasimulovat i koncák svojí předlohy? Když každej model zesilovače se koncákem frekvenčně dost liší.
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
DTTO, taky nepoužívám. Ale poslech jsem si celý s velkým zájmem, dík za to ! Jsou to borci a celý je to big story, splněný americký sen ... !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Pomocí běžných součástek a jejich kombinací, jako při úpravě zvuku jakéhokoli efektu či zesíkuinnerself píše: 4.11.2021 14:08 A ví teda někdo z tondovo kámošů, jak je ten modul uzpůsobenej tomu, aby uměl nasimulovat i koncák svojí předlohy? Když každej model zesilovače se koncákem frekvenčně dost liší.
RC členy atd viz net.
Nechceš asi přesný návod že ? : )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Proč u preampu simulovat koncák?innerself píše: 4.11.2021 14:08 A ví teda někdo z tondovo kámošů, jak je ten modul uzpůsobenej tomu, aby uměl nasimulovat i koncák svojí předlohy? Když každej model zesilovače se koncákem frekvenčně dost liší.
Protože ten výměnný preamp musí zvládnout pro dobré nahrazení více ampů (tedy i více různých koncáků, přičemž má k dispozici ten jeden defaultní) zvládnout nasimulovat i odlišné chováni konce? Aneb jak někde hyenik zmiňoval ten Íbršál.
Takže jestli to chápu dobře, měl by tam být přepínač s asi 50 pozicemi, kde by byli simulace a kompenzace ke všem výráběným koncákům a s u nich další přepínač na zrovna u nich použité koncové lampy?
prostě je to modul preampu, kam ho strčíš dál je na tobě. Stejně tak jakou použiješ bednu. Snad jen Randall dělal koncák, kde se dají přepínat i koncové lampy. Větší možnosti ti nabídne digital....
prostě je to modul preampu, kam ho strčíš dál je na tobě. Stejně tak jakou použiješ bednu. Snad jen Randall dělal koncák, kde se dají přepínat i koncové lampy. Větší možnosti ti nabídne digital....
Naposledy upravil(a) krasty dne 4.11.2021 20:14, celkem upraveno 2 x.
Tak to právě asi mají MTS částečně zahrnuté (kompenzované) v tom preampu (jinak by asi Corgan nebyl spokojen s tím, že to hraje 1:1 s jeho real ampama). A jak to řeší se ptal Innerself a Trevor mu odpovídal. Ale jak je zřejmé z toho Bognera, něco se kompenzuje velice špatně.
P.S.a chapu-li dobre smysl dotazu, jde o to, ze je to rovnane na Randalli koncak a kdyz to rupnes treba do Marshallího 9200 muze se zvuk od originalu trochu odchylovat..
P.S.a chapu-li dobre smysl dotazu, jde o to, ze je to rovnane na Randalli koncak a kdyz to rupnes treba do Marshallího 9200 muze se zvuk od originalu trochu odchylovat..
Nevšiml jsem si žádné kompenzace na svých modulech. Mám Splawna zesík a Spawn modul. Když si preampy dám do přepínače smyček, nastavím je stejně a přepínám (používám stejný koncák a bednu), zvuk je stejný. Pokud by na modulu byla kompenzace konce, hrál by jinak. To samý mám vyzkoušený u JCM800, Plexi, Soldana, Dual Rectifiera, Engla.
Aneb sedmkrát sláva praktické zkušenosti a vizme její drtivé vítězství nad teorií. A když to rozšíříš ještě o zkušenost jak třeba u toho recta (předpokládám DreadPlate od Salvy) jak tedy fungují poty standardně ovládající koncák - tedy presence, věřím že bude spokojen i Inner.. 
P.S. Ještě jsem u Tondy u Benzinu našel poznámku k věci (aneb ne že by to bylo třeba, ale přesto potvrzení krastyho slov): Note: the extended and very well pronounced low end of Diezel amps depends of specially designed Diezelish power amp. Our module offers only the preamp section.
P.S. Ještě jsem u Tondy u Benzinu našel poznámku k věci (aneb ne že by to bylo třeba, ale přesto potvrzení krastyho slov): Note: the extended and very well pronounced low end of Diezel amps depends of specially designed Diezelish power amp. Our module offers only the preamp section.
Naposledy upravil(a) José dne 4.11.2021 21:39, celkem upraveno 1 x.