Já jsem takhle vzdal
NYXL - jako ne že by byly blbé, jenže jsem onehdy nakoupil nějaká výhodná trojbalení v plechovkách ve slevě a ty jsem teď domotal.
A na to, kolik stojej normálně, tak mě taky oproti "obyčejným"
EXL nenaplnily pocitem, že pinkám na něco extra 2x lepšího - teda kromě obalu, ten je fakt pěknej.
Možná NYXL o krapet méně praskají, jak uvádí výrobce, ale vzhledem k tomu, že zreznou stejně rychle jako EXL, je to šumák (ostatně mi na Graphtech kamenech struny praskají vyjímečně).
Zaznamenal jsem nedávno
XS electric, řikám si fajn hm, kouknul jsem na eshopy... a nakoupil 6 balení Elixir.

Už jen proto, že od Elixir jde aspoň extra dokoupit 0,62" na sedmu, což je pro mě zásadní.
Btw, pokud někomu stejně jako mně na sedmu nevyhovujou "tenká tlustá Háčka" z hotových 7 str. sad (typicky 0,58-59"), doporučuju zkusit
tyhle LaBelly, jsou fajn za svou cenu.
Video výše na mě náhodně vyskočilo a zaujalo mě, jak dobře ty fejky vypadají - bez porovnání s originálním balením to asi oblafne kdekoho.
Ještě jsem byl štonc pochopit fejkování Elixirů, které něco stojí, tak jako dejme tomu, že se najde nějaký objem nešťastníků, který si je na Ali "výhodně" nakoupí a naplní je to na chvíli pocitem štěstí.
Ale kopírovat nejlevnější řady strun s tím, že na Ali vyjdou dejme tomu o 2 $ levnějc?
To mi přijde obzvlášť na číňany jako hodně ubohej byznys plán, fakt divné.

Že jim i tohle stojí za to.