jinak pouzivam marshall avt100x...kdyby ste me nekdo mohl doporucit jeste nejaky vhodny efekt,nyni hraju pouze na nabrouseny original ktery hraje vyborne ale precijenom..mam v merku metalzone od bosse,taze zase dybyste nekdo neco vedel..dik
ibanez rg1570 prestige / kytara do 23 000
Pravidla fóra
ibanez rg1570 prestige / kytara do 23 000
chtel bych se poptat na tohohle drobecka
..stli snim ma nekdo zkusenosti??,vlastnim ibanez gsz120 a slouzi vyborne,ale casem bych chtel obmenit svuj arzenal a hledam idealni kytaru pro metal do cenovyho stropu kolem 23000,-
jinak pouzivam marshall avt100x...kdyby ste me nekdo mohl doporucit jeste nejaky vhodny efekt,nyni hraju pouze na nabrouseny original ktery hraje vyborne ale precijenom..mam v merku metalzone od bosse,taze zase dybyste nekdo neco vedel..dik
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
tohle me nenapadlo
,ale musel bys pouzit nakej zaklad bo udelat celou dle vlastniho prani??by muselo stat daleko vic..radsi bych volil jednudusi cestu..koukal sem taky na ESP-LTD MHB-400..http://eshop.kytary.cz/esp-ltd-elektric ... SP-LTD:4:0
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ja bych taky raci sel do zakazky....udelaji ti kytaru tak jak chces a tech 23k ti bohate staci. tedko i ja budu delat sice jenom telo u svy grg 170ky ale zase bude to vypadat hodne divne telo jako od Jacksonky rhoads a hlava Ibanez to lidi budou doslova "cumet"Nero píše:Moc ti o tomhle drobečkovi neřeknu, ale se stropem téměř 25k, nepřemýšlel si o kytaře na zakázku? Možná by to bylo zajímavější řešení...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Funguje to zhruba tak, že dojdeš za kytarářem, popovídáš si s ním o svých přáních a on ti udělá rozpočet... Jednoduchý je třeba přijít s fotografií kytary, která se ti líbí, a onti udělá něco podbného. Můžeš si al sám vybrt jaké dřevo, povrchová úprava, mechaniky, snímače, krk... Samozřejmě, nejvyšší cena asi není omezená, ale s 25 000 si bohatě vystačíš na kvalitní kytaru...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: ibanez rg1570 prestige / kytara do 23 000
Naposledy upravil(a) man_voice dne 19.01.2022 22:25, celkem upraveno 1 x.
-
Stanley Glazoff
Mam 570 z roku 2002,coz je to samy,akorat rok pred tim nez tu radu zaradili do linie prestige.Docela fajn kytara,az na snimace,ale tady na foru kluci umeji prohodit v nich magnety,pak to pry hraje.Pokud s ni vytahnes do boje,priprav se na to,ze ten krasny lak moc nevydrzi,tim trpej vsechny RGcka 
jo jo já vím
Naposledy upravil(a) man_voice dne 19.01.2022 22:27, celkem upraveno 1 x.
-
Stanley Glazoff
Ja mam jeste klasiku Edge,je to takovy min pohotovy,asi lepsi kdyz chces presne intonovat tou pakou,na bordel ala Kerry King se mi vic libi klasicky floyd rose.Az se mi sesly doma obe varianty,pochopil jsem,co meli kytariste na mysli tim gumovym tremolem na ibanezkach 
ale KK má Kahlery, ne?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)