G-Lab aux bank up/down

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Odpovědět
volfi

G-Lab aux bank up/down

Příspěvek od volfi »

Ahoj, nedaří se mi sehnat tento doplněk pro GSC-2. Nevíte někdo jak je zapojen? Umí to i MIDI, ale to já nepotřebuju. Chci tím pouze měnit banky přes aux konektor. Dále kde sehnat ten aux konektor?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Latam
Kontaktovat uživatele:

Re: G-Lab aux bank up/down

Příspěvek od Latam »

Pokud si správně pamatuju, tak AUX kabel byl přiložený u AUX komponentu (kupoval jsem 2x AUX loop). Otázka je proč ho kupovat, když banka jde přepnout přidržením footswitche s příslušným číslem.
volfi

Příspěvek od volfi »

Já bych ho koupil, ale není k dostání. To přidržení mi nevyhovuje. A sice si mužů nastavit bank up/down na tlačítko 0 a 5, ale tím si zase ubírám dvě tlačítka.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
volfi

Příspěvek od volfi »

Trochu oživím téma. Na bazaru jsem glab aux bank up/down zatím neobjevil. Ale zkusil jsem nad tím dnes popřemýšlet a potřeboval bych zda byste mi vyvrátili nebo potvrdili myšlenku.
Gsc2 komunikuje s Aux bank up/down přeš 4 žilový kabel. Jeden vodič by měl být 12v a druhý GND. Předpokládám, že tohle napájí trvale midi, které je uvnitř Aux bank a led diody. Tímpádem zbývají dva vodiče po kterých může jít komunikace. Říkám si že to bude, jako programovatelné rele (siemens logo), takže bych přivedl signál na jeden ze zbývajících pinů. Otázka jestli tam cpát rovnou 12v, nebo radši míň.
Ještě mě napadla druhá možnost, a to že ty zbývající dva jsou taky pod napětím a když jeden z nich ukostřim, tak by to poznalo. Ale to se mi zdá jako horší a složitější varianta. V pátek proměřim kontakty.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“