ten Atomic je skvělá volba, hraje to dobře. můžeš vyzkoušet různý zvuky (rozhodně víc než u Victory preampu) a zase s poměrně malou ztrátou pošleš případně dál.
Co mě vadilo je absence sluchátkového výstupu (to už řeší verze mk2, plus pár dalších vychytávek). Za ty peníze s vědomím, že máš preamp a ir loader v jednom je to dobrá volba. Nicméně už je to celodigitál, nezůstane ti ani ten lampovej preamp pro lepší pocit:-)
Preamp -> PA
Pravidla fóra
Re: Preamp -> PA
Je mi to jasný,už to ztrácí i zbytek romantiky 
Ale pokud by to ve všem ostatním vyhovovalo,tak s tím asi dokážu žít. Případně se vrátím zpět k lampě.
Teď teda ještě koukám na tuhle legraci
https://hudebnibazar.cz/multiefekt-atom ... /ID384353/
Tenhle atomic jede rovnou do linky,nebo je mezi to potřeba di box??
Ale pokud by to ve všem ostatním vyhovovalo,tak s tím asi dokážu žít. Případně se vrátím zpět k lampě.
Teď teda ještě koukám na tuhle legraci
https://hudebnibazar.cz/multiefekt-atom ... /ID384353/
Tenhle atomic jede rovnou do linky,nebo je mezi to potřeba di box??
Skus ten Atomic Amplifirebox, za tu cenu je to dobry kauf. A uvidis ci ti sadne. Za mna super, mam oba
Ak by si potreboval poradit tak kludne pis.
Poslušně hlásím, že jsem pořídil Atomic amplifire box a po prvním večírku s ním dobrý pocity. Absence lamp mi zjevně nevadí, zvuk mi přijde fajne a hromada možností, jak si s ním dál hrát. Sem tam mi v in earech bneco lupne, ale to bude nejspíš mizerným XLR kabelem (už jdu objednávat nový).
Jinak mi přijde, že cesta bude vyladit zvuk doma s připojením ke kompu a při živým hraní už hnout maximálně s poťákem na master.
Jinak mi přijde, že cesta bude vyladit zvuk doma s připojením ke kompu a při živým hraní už hnout maximálně s poťákem na master.
Super
obecne doporucujem inac si ten zvuk doladit aj pri "skusobnovej" hlasitosti. Sluchatkovy volume je fajn ale obcas klame, je dobre si to vypocut v kontexte ako to bude pocut publikum nazivo. Niektore frekvence proste viac vyskocia pri vysokych (koncertnych) hlasitostiach.
Inac predavam na bazaci uz aj svoj Amplifirebox, prekopal som pedalboard a podarilo sa mi tam natesnat Amplifire 6 namiesto neho
je pre mna teraz zbytocne drzat oba pedaly...ak by mal niekto z fora zaujem tak sa ozvite, mozme sa dohodnut...
Inac predavam na bazaci uz aj svoj Amplifirebox, prekopal som pedalboard a podarilo sa mi tam natesnat Amplifire 6 namiesto neho