*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Zajděte do obi za 200 tam koupíte 4mm hrubé PVC tak 50x50cm a je v různejch bravách

udělal jsem si to na expovi sledujte... akorát se od toho blbě odráží blesk :D ve skutečnosti je to skoro totožné s barvou kytary http://img405.imageshack.us/my.php?imag ... 257od0.jpg
Naposledy upravil(a) Mastr dne 14.02.2008 16:24, celkem upraveno 4 x.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

Moleek píše:Upřímně řečeno, už metalista se Stratem 3xCS zní divně....
Hele čim je ten pickguard natřenej? Kámoš se na to taky chystá.... myslíte že by to tam drželo sprayem na Graffiti?
nech me bejt , moje prvni kytara :-P .... jo a ten lak .. vys ze ani nevim ? vzal sem neco fotrovy co ma na auto , takze to je lak na auto ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

No já nosím glady celoročně a nevím proč by to měl být v létě problém :oops:, právě v létě se mi v nich nejlíp chodí.
Jinak to, jestli má metalista na kytaře aj půl dolaru je to jeho věc... :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

Joey píše:No já nosím glady celoročně a nevím proč by to měl být v létě problém :oops:, právě v létě se mi v nich nejlíp chodí.
ja mam taky Steelky ale nemam radno cas si je zavazovat a nosim je jenom po skole , pze rano nestiham ty tkanicky ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:No já nosím glady celoročně a nevím proč by to měl být v létě problém :oops:, právě v létě se mi v nich nejlíp chodí.
Tak to musí bejt paráda když si v létě pak ty glády sundáš třeba na koupáku co?myslim že ty štastnější se radši utopí :lol:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Drobák píše:
Tak to musí bejt paráda když si v létě pak ty glády sundáš třeba na koupáku co?myslim že ty štastnější se radši utopí :lol:
Tak samo že je nenosím furt, mám dokonce aj sandály. Jinak je nosím převážně rozvázané, kdo by se s tím motal. Jenom na pogo si je zavazuju a to tak všechno. BTW: Existuje spray proti smradu z bot :wink: (Kiwi to dělaá :D).
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Moleek

Příspěvek od Moleek »

no to mi povídej.... co mám řikat já, když takový boty nosí bubeník a na zkoušku si je sundá ?!?!? :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:
Drobák píše:
Tak samo že je nenosím furt, mám dokonce aj sandály. Jinak je nosím převážně rozvázané, kdo by se s tím motal. Jenom na pogo si je zavazuju a to tak všechno. BTW: Existuje spray proti smradu z bot :wink: (Kiwi to dělaá :D).
No jasný,na ty se ale nesmíš spolíhat :lol:...
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

ted sem si tak trochu vzpomel :D ... a neni todle topic o tuningu kytar ? :D ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ginie píše:ted sem si tak trochu vzpomel :D ... a neni todle topic o tuningu kytar ? :D ...
Hmm...spíš bych řekl že ti taky smrděj nohy a snažíš se to zakecat!
Né si dělam prd*l :lol: ,konec OT pojdmě se zase věnovat kytarám :wink:
Luky

Příspěvek od Luky »

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jj, pokud se to ovšem s tou svítivostí nepřežene, jsou ty ledky dost fajn tuning :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Luky

Příspěvek od Luky »

turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

fuj :lol: :roll: :oops: :shock: :!: :evil: :twisted:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

pod pojmem krutý si představuju něco jiného ........především něco dobře vypadajícího
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

:mrgreen: to vypadá jako levná kytara od vitnamců :lol:
Luky

Příspěvek od Luky »

Marko007 píše:
pod pojmem krutý si představuju něco jiného ........především něco dobře vypadajícího
já to myslel tak,že je to moc uhozený:D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Luky píše:
Marko007 píše:
já to myslel tak,že je to moc uhozený:D
no tak to 100 % ano
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Demilich

Příspěvek od Demilich »

LEDky bych bral tak na bok hmatníku, to může být good. Třeba na koncíku, když je tma nebo někde jinde, kde je tma :) A navíc to lidi před tebou nevidí (pokud to nejsou vysokosvítivky) :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Proti nějakým jemným bych ani nic neměl,ale proti těm co sem viděl v tom odkaze :D By mi to vypálilo oči(možná to fotograf jen trocha zvíraznil,co já vím)Ale myslím, že dost bylo dikuzí o tom jak je to "krutý" tak semka radši někdo hoďte pořádně originální nápad jak si pořešit kytaru :wink:
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“