To že je já nemám vubec rád a nelíbí se mi hudba, přece nezanmená že je nikdo neposlouchá a že je nikdo nemá radši než třeba matallicuafektband píše:Hmm, těžko říct, proč po dohrání slipknotu-když tu byli jako předkapela metallice-půlka lidí odešla a na metallicu nebyli zvědaví...![]()
SlipKnoT
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
hmm težko řict odkud jsi to vzal ale hodně lidi nadavalo na pořadatele pač koncert začal dřív a hodně lidi ani nestihlo předkapelu tedy SlipknotyHmm, těžko říct, proč po dohrání slipknotu-když tu byli jako předkapela metallice-půlka lidí odešla a na metallicu nebyli zvědaví...Laughing
"začátek celé show posunují o 2 hodiny kupředu, čili start předskokanů SLIPKNOT na 18 hodinu, set samotné METALLICY nad 19.15, čímž se má získat kýžený časový prostor pro onu vysněnou projekci!?! Tyto šachy ocenili zejména mimopražští diváci, kteří neinformováni dorazili v devět hodin večer speciálně na METALLICU. Jakožto jeden z nich tímto srdečně děkuji slavnému Interkoncertu za prošvihnutí SLIPKNOT."
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
sem musel preskocit 8 stranek
nom jestli se tu jeste resi ty kytaristi coz asi ne ale stejne napisu svuj nazor. Driv se mi vic libil Mick jinak kytarou, maskou a jak pekne trsa na podiu (se divim ze ho neboli hlava)
ale pak sem chvili koukal na koncerty koukal sem na Jima a rikam si co to ma za kytaru boha to je tele to je ale prasak
no ale pak mi to tele prislo zajimavy ne kazdy to pouziva na takovou hudbu
a Jim je rychlejsi a technictejsi nez Mick a je to poleno
napriklad ja furt nedokazu pochopit jak on tak divne stoji na podiu nejak bokem a na tom boku ma kytaru mh.
Pry slipknoti na jare prijedou do CR vite o tom neco?
ale pak sem chvili koukal na koncerty koukal sem na Jima a rikam si co to ma za kytaru boha to je tele to je ale prasak
To Y06hurt:myslim že né Y06hurte,na kytaru hraje od 5 a na bubny od 10,vyhával jazzový soutěže,ale důkaz mýsto slibů:
http://only-slipknot.blog.cz/0708/total ... ajimavosti
-přečti si 19 odstavec
Pak tady další,najdi si v členech Joye jordison:
http://cannibalbride.blog.cz/0612/slipk ... e-chutovky
A tak bych mohl pokračovat donekonečna,máš to i na oficial stránkách.Jinak s zničenýma bubnama je to pravda,prokopl je a rozřízl si koleno,k vánocum dostal nový....
http://only-slipknot.blog.cz/0708/total ... ajimavosti
-přečti si 19 odstavec
Pak tady další,najdi si v členech Joye jordison:
http://cannibalbride.blog.cz/0612/slipk ... e-chutovky
A tak bych mohl pokračovat donekonečna,máš to i na oficial stránkách.Jinak s zničenýma bubnama je to pravda,prokopl je a rozřízl si koleno,k vánocum dostal nový....
2Drobák»»OK jako nebudu se hádat,já dostal jiný informace.. 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
To Y06hurt:jasný,já se ani hádat nechci,myslim že účelem tohodle fóra je radit lidem a diskutovat,né se tahat kdo víc ví,ale je fakt že nakejtru hraje dýl,je to napsaný na oficiálních stránkách knotů v joeyho bio,taky to tvrdí v rozhovorech,je to dobrej kytarista i bubeník..na tom se snad shodnem... 
taky se nemuze skoro hejbat ma z toho skurveny cely zada ale je to dost diveej pohyb kterej dela celej konzertDisasterpiece píše:sem musel preskocit 8 straneknom jestli se tu jeste resi ty kytaristi coz asi ne ale stejne napisu svuj nazor. Driv se mi vic libil Mick jinak kytarou, maskou a jak pekne trsa na podiu (se divim ze ho neboli hlava)
ale pak sem chvili koukal na koncerty koukal sem na Jima a rikam si co to ma za kytaru boha to je tele to je ale prasakno ale pak mi to tele prislo zajimavy ne kazdy to pouziva na takovou hudbu
napriklad ja furt nedokazu pochopit jak on tak divne stoji na podiu nejak bokem a na tom boku ma kytaru mh.
Visit this_linkDisasterpiece píše:sem musel preskocit 8 straneknom jestli se tu jeste resi ty kytaristi coz asi ne ale stejne napisu svuj nazor. Driv se mi vic libil Mick jinak kytarou, maskou a jak pekne trsa na podiu (se divim ze ho neboli hlava)
ale pak sem chvili koukal na koncerty koukal sem na Jima a rikam si co to ma za kytaru boha to je tele to je ale prasakno ale pak mi to tele prislo zajimavy ne kazdy to pouziva na takovou hudbu
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
uz jste slyseli ty dva novy songy od Knotu?All hope is gone a Psychosocial.
http://www.youtube.com/watch?v=aJFJdTYs ... re=related
Ja nvm co si o tom mam myslet ted uz maji fakt divnej styl uz to neni ani nu metal spis naky metalcore smichany uz pomalu s deathmetalem viz All hope is gone>>>Jinak kdyz jsem tenhle song slysel poprve tak se mi chtelo mlatit hlavou o zed, pak ty sola cekal jsem nakou hoblovacku a dockal jsem se hoblovacky s hafo pazvukama.
Psychosocial je vyborny je tam citit dost Joeyho a jeho typicky snare a prislo me to vsechno takovy vic melodictejsi nez All hope is gone, jsem zvedavy na cely album, rikali ze budou tvrdy ale ze by az tak?
A co jsem docela cumel ze Coreymu se vratil hlas ci co uz nerve v vejskach ale pekne dole, jeho hlas je dost jinej oproti subliminal verses.Doufam ze live bude zpivat stejne dobre.
http://www.youtube.com/watch?v=aJFJdTYs ... re=related
Ja nvm co si o tom mam myslet ted uz maji fakt divnej styl uz to neni ani nu metal spis naky metalcore smichany uz pomalu s deathmetalem viz All hope is gone>>>Jinak kdyz jsem tenhle song slysel poprve tak se mi chtelo mlatit hlavou o zed, pak ty sola cekal jsem nakou hoblovacku a dockal jsem se hoblovacky s hafo pazvukama.
Psychosocial je vyborny je tam citit dost Joeyho a jeho typicky snare a prislo me to vsechno takovy vic melodictejsi nez All hope is gone, jsem zvedavy na cely album, rikali ze budou tvrdy ale ze by az tak?
A co jsem docela cumel ze Coreymu se vratil hlas ci co uz nerve v vejskach ale pekne dole, jeho hlas je dost jinej oproti subliminal verses.Doufam ze live bude zpivat stejne dobre.
Pro někoho je to úpadek, pro někoho vývoj v hudbě, posun někam jinam zase....
Já osobně v tom vidím malinko trend, ty tvrdý pasáže se mi líbí a to moc, ale ty refrény doslova ''ubulený'' když to přeženu mi tam fakt nesedí.... ty refrény bych přirovnal ke kapelám typu My Chemical Romance, Green Day apd.... prostě mi to přijde... nesedí mi to tam.... když dělam tvrdou hudbu, tak od začátku do konce ne? Oni snad doufají, že si to vezmou rádia jako E2 apd...?? Je to můj názor.
SlipKnoT už moc neposlouchám, ale všechny CD jsem zatim dost žral, jsem zvědavej jestli se zakopou jako např.: Linkin Park... ten je u mě na samém dnu zhovadilosti v hudební přeměně.... ale jak říkám... pro někoho je to vývoj, pro někoho honba za zlatem.... mě osobně je to jedno....
Já osobně v tom vidím malinko trend, ty tvrdý pasáže se mi líbí a to moc, ale ty refrény doslova ''ubulený'' když to přeženu mi tam fakt nesedí.... ty refrény bych přirovnal ke kapelám typu My Chemical Romance, Green Day apd.... prostě mi to přijde... nesedí mi to tam.... když dělam tvrdou hudbu, tak od začátku do konce ne? Oni snad doufají, že si to vezmou rádia jako E2 apd...?? Je to můj názor.
SlipKnoT už moc neposlouchám, ale všechny CD jsem zatim dost žral, jsem zvědavej jestli se zakopou jako např.: Linkin Park... ten je u mě na samém dnu zhovadilosti v hudební přeměně.... ale jak říkám... pro někoho je to vývoj, pro někoho honba za zlatem.... mě osobně je to jedno....
Netvrdím že je to špatné jenom si myslím že maj vrchol už za sebou, stejně jako ti korňi. Tydlety kapely už sou vycucnutý, už neví co by, je z toho docela cítit já se do toho nutí.
Nebude trvat dlouho a objeví se kapela která příjde s něčím novým. 
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008