Ahoj,
Zdědil jsem tento amp a vůbec na internetu nedokážu dohledat, co to je, jakou by to tak mohlo mít hodnotu..? Jestli poradíte, budu Vám moc vděčný.
Přeji hezký den.
Dominik
poznáte prosím tento amp?? Díky!!
Pravidla fóra
-
dominikhampl
- Nový uživatel
Re: poznáte prosím tento amp?? Díky!!
Nikoli klon Ceriatone, ale Dumble OD. Ceriatone dělá klony téhož. Kdybyste trochu pogooglili, tak Clover Amp byl nějaký malý italský výrobce, patrně už neexistující. Čínské kopie Dumble se samozřejmě třeba na Ali hojně vyskytují.
Cenu to může mít minimálně jako ty klony Ceriatone. Pokud je to slušně udělané a z dobrých součástek, jde hlavně o výstup.trafo, pak i vyšší. Nechal bych to posoudit nějakému výrobci či servisákovi, nebo aspoň kytaristovi.
Cenu to může mít minimálně jako ty klony Ceriatone. Pokud je to slušně udělané a z dobrých součástek, jde hlavně o výstup.trafo, pak i vyšší. Nechal bych to posoudit nějakému výrobci či servisákovi, nebo aspoň kytaristovi.
Re: poznáte prosím tento amp?? Díky!!
No jo, pravdu díš! Clover mi znělo tak čínsko-anglicky, že jsem ani dál nehledal. Rockový gear pod značkou “Jetel”
. Dokonce tam mohou být trafa Mercury Magnetics. Jak radíš, stojí za to, nechat zkouknout někým, kdo se vyzná.