Čím víc kytar, tím lépe????
Pravidla fóra
Čau chlapi-jak už jsem tu někde jinde zmiňoval nastoupím na jaře do kapelky starejch psů,co hrajou průřez bigboše 60-80let.Tudíž budu po třebovat kejtry 2.Jak singly tak hambáče,strata si půjčím klukovo,nákup kyt.s hamb. už se blíží.Na hambáč prostě Dire Staits,nebo Clapton zní
a s Motorhead na singly je to stejný...
Pravda starejch rockerů-první kytara se NEPRODAVA,byť by to byl sh*t.
Basu,která se mnou tenhle státeček několikrát objela taky nedám-je pěkně ve skříni na vejminku-Fenix by young Chang,4str.Bylo jich jen pár,ale to není důležitý-zažil jsem s ní tolik že by to bylo jako prodat svýho psa.Dodnes mě
prodej mý těžce vytuněný Diamantky ze 70tejch-2 hamb.di Marzio,perf.fungující floyd,pražce jumbo...
Myslel jsem si-mladej tupec-že už jí potřebovat nebudu-no a co teď sháním že...Myslím všechny dnešní epiny a pod.by při jejím zvuku cudně klopily uši...A to nemluvě o Jolaně Tornádo ze 60tejch co šla kdysi taky do světa,na BB Kinga co kluci taky hrajou by to bylo žvejkání...
Njn-byl jsem mladá lama

Basu,která se mnou tenhle státeček několikrát objela taky nedám-je pěkně ve skříni na vejminku-Fenix by young Chang,4str.Bylo jich jen pár,ale to není důležitý-zažil jsem s ní tolik že by to bylo jako prodat svýho psa.Dodnes mě
Myslel jsem si-mladej tupec-že už jí potřebovat nebudu-no a co teď sháním že...Myslím všechny dnešní epiny a pod.by při jejím zvuku cudně klopily uši...A to nemluvě o Jolaně Tornádo ze 60tejch co šla kdysi taky do světa,na BB Kinga co kluci taky hrajou by to bylo žvejkání...
Njn-byl jsem mladá lama
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Chlape, to zní úžasně. Závidím tipavel68 píše:Čau chlapi-jak už jsem tu někde jinde zmiňoval nastoupím na jaře do kapelky starejch psů,co hrajou průřez bigboše 60-80let.Tudíž budu po třebovat kejtry 2.Jak singly tak hambáče,strata si půjčím klukovo,nákup kyt.s hamb. už se blíží.Na hambáč prostě Dire Staits,nebo Clapton znía s Motorhead na singly je to stejný...
Basu,která se mnou tenhle státeček několikrát objela taky nedám-je pěkně ve skříni na vejminku-Fenix by young Chang,4str.Bylo jich jen pár,ale to není důležitý-zažil jsem s ní tolik že by to bylo jako prodat svýho psa.Dodnes měprodej mý těžce vytuněný Diamantky ze 70tejch-2 hamb.di Marzio,perf.fungující floyd,pražce jumbo...
Njn-byl jsem mladá lama![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
No kamaráde,není to jen tak...Někde jinde už jsem tu psal že jsem posledních 10let nesáh vůbec na nic,předtím 5let na "tlustý dráty" takže se v tom krásně topím-dostal jsem seznam 150věcí s tím,že si mám co chci ještě doplnit
he he
Kytar není nikdy dost,ať už jich má člověk víc z jakýhokoliv důvodu.Vždyť ten kus dříví má duši...
Kytar není nikdy dost,ať už jich má člověk víc z jakýhokoliv důvodu.Vždyť ten kus dříví má duši...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Ale já myslím že jestli jsi před tou pauzou dlouho hrál tak to oprašování nebude na dlouhopavel68 píše:No kamaráde,není to jen tak...Někde jinde už jsem tu psal že jsem posledních 10let nesáh vůbec na nic,předtím 5let na "tlustý dráty" takže se v tom krásně topím-dostal jsem seznam 150věcí s tím,že si mám co chci ještě doplnit![]()
![]()
he he
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jo-prdlačky naší babičky,jakž takž se obnovil synchron mezi rukama,sice malej s 2ma dalšíma učedníkama ke mě vzhlíží jako k modle,ale sám vím jak se věci mají
Na průměr to je,ale čeká mě ještě pořádnej flák než si mě zase budou lidi pamatovat...Teď by to bylo max.kvůli množství "vedloňů" 
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Ja myslim, ze mit vic kytar je fajn, ale 30 a vice, kdyz to prezenu, uz je docela divny a nejspis i zbytecny
jinak kdyz vsihcni pisete "chci LP TC SC SG", proc neuvazujete i o necem jinem? Ja jsem na tom byl teda stejne, ale kdyz sem se sem regnul, tak jsem zjistil, ze treba i Cort dela dobry kytary(ja mam G200, superstrat, tak se nedivte, ze jsem to nevedel
). Tak neni lepsi si vybrat spis podle toho, na co se dobre hraje, nez podle nazvu? A myslim, ze clovek, ktery si kupuje druhou kytaru a chce porad vyuzivat tu prvni uz by takovou vec poznal mel 
jinak kdyz vsihcni pisete "chci LP TC SC SG", proc neuvazujete i o necem jinem? Ja jsem na tom byl teda stejne, ale kdyz sem se sem regnul, tak jsem zjistil, ze treba i Cort dela dobry kytary(ja mam G200, superstrat, tak se nedivte, ze jsem to nevedel
Vybírat kejtru podle názvu by byla zhovadilost...
1-vyhovuje mi
2-mám z ní fajn pocit
3-inspiruje mne
Až pak si všimnu značky...
Vždycky jsem měl jenom jednu kejtru,teď si jich pořídím víc.
Jsem už velkej kluk a v mým věku si tím budu dělat radunu,ale neznám nikoho kdo jich má 30 a víc...
1-vyhovuje mi
2-mám z ní fajn pocit
3-inspiruje mne
Jsem už velkej kluk a v mým věku si tím budu dělat radunu,ale neznám nikoho kdo jich má 30 a víc...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ohledně výběru, zcela souhlas...pavel68 píše:Vybírat kejtru podle názvu by byla zhovadilost...
1-vyhovuje mi
2-mám z ní fajn pocit
3-inspiruje mne
Ohledně vlastníků 30+ kytar - znám, ale ne osobně...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
HEZKA-pozor,moje stará vytuněná Diamantka nebyla žádná princezna ALE vyhovovala,věděl jsem co od ní čekat,nikdy nezklamala.I když jsem na ní měl diMarzia a Floyda furt bylo na pohled poznat že je z vrhu fenky Jolany.Těch pošklebků a posměšků když jsem s ní vlez prvně v matičce Praze na Barče na zvukovou zkoušku na fesťáku...
S tím vidláckým Jolana futrálem...někdy kolem92-3roku
A jakpa panáčkům s Kramerama a Jaksonama spadly bradičky...
Image není tak důležitá!Utíkám se dozamilovat na link na toho Godina
S tím vidláckým Jolana futrálem...někdy kolem92-3roku
A jakpa panáčkům s Kramerama a Jaksonama spadly bradičky...
Image není tak důležitá!Utíkám se dozamilovat na link na toho Godina
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
vysvetlim ti, proc pisu tyhle tvary. mam rad klasicky tvary. jasne zkusil bych i jiny firmy (napr. PRS), ale zrovna Cort me nenabizi to, co hledam. nekdo me bude nadavat, ale me na vzhledu zalezi. abych se stala kytara soucasti meho projevu a me osobnosti, tak me na ni musi vsechno sedet.Asanoth píše:Ja myslim, ze mit vic kytar je fajn, ale 30 a vice, kdyz to prezenu, uz je docela divny a nejspis i zbytecny![]()
jinak kdyz vsihcni pisete "chci LP TC SC SG", proc neuvazujete i o necem jinem? Ja jsem na tom byl teda stejne, ale kdyz sem se sem regnul, tak jsem zjistil, ze treba i Cort dela dobry kytary(ja mam G200, superstrat, tak se nedivte, ze jsem to nevedel). Tak neni lepsi si vybrat spis podle toho, na co se dobre hraje, nez podle nazvu? A myslim, ze clovek, ktery si kupuje druhou kytaru a chce porad vyuzivat tu prvni uz by takovou vec poznal mel
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Já taky ne, ale doufám, že se do toho klubu jednou dostanu.Asanoth píše:jj souhlas, hlavne aby hezky hrala a abysme si sni rozumeli![]()
jinak jasne ze neznam osobne nikoho s 30ti kytarama :_)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.