Zdravim Vas, mam marshall dsl5cr uz skoro rok (kupoval som ho uplne novy) a uz dlhsie si robim vlastne skladby a dnes som sa konecne odhodlal na kupu zvukovej karty. Lenze nadsenie opadlo ked som vsetko zapojil a vobec mi z komba nesiel zvuk, tak som to skusil zas a zas. Tak som potom este skusil do emulated out pichnut sluchadla, ani tie nehrali (v pc mi fungovali spravne- minutu po tom).
Tak sa Vas chcem spytat, je vobec mozne ze emulated out vystup je pokazeny uz od vyroby ? kombo som kupoval uplne nove a nikdy som tam sluchadla nepchal. Alebo sa to da neako opravit aj doma (nie som uplny amater v dielni) ci radsej to reklamovat ?
Dakujem za odpovede
Nefungujuci Emulated out
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefungujuci Emulated out
Podívej se do manuálu jak je zapojen emulovaný výstup a k čemu slouží. Bývá to kombinovaný vstup/výstup. Pravděpodobně bude zapotřebí speciální Y kabel s TRS konektorem na jednom konci a dvěmi TS konektory na druhém. Na jednom konektoru TS bude vstup, na druhém výstup.
-
Metallica00
- Nový uživatel
no ked myslis to TRS tak to mam a tak to musi byt aj zapojene lebo emulovany vystup z komba je 3,5 ale do zvukovky das len 6,3.
Manual som pozeral na nete, hodinu som hladal a nic o tom nebolo pisane, len blbosti ze na co to sluzi nie o zapojeni, tak ja uz neviem.
a vlastne aj ked tam pichnem sluchadla tak tiez preco nejdu ? tam netreba TRS…
Manual som pozeral na nete, hodinu som hladal a nic o tom nebolo pisane, len blbosti ze na co to sluzi nie o zapojeni, tak ja uz neviem.
a vlastne aj ked tam pichnem sluchadla tak tiez preco nejdu ? tam netreba TRS…
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odvolávám předchozí domněnku o použití Y kabelu. V manuálu píšou, že je to frekvenčně kompenzovaný linkový výstup pro sluchátka nebo pro připojení do mixpultu apod. Takže pokud ti sluchátka nehrají a ani linkové propojení do zvukovky nic nepřenáší, je ten výstup asi nefunkční.
-
Metallica00
- Nový uživatel
v poriadku, dakujem pekne