Les Paul - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Les Paul - jaké se vám líbí?
Mě se líbí, i ten nepoveden top mi příjde zajímavej 
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Nahore Greco Mint Collection, r. 83, dole Orville z roku 95.
Orville ovsem po velmi dlouhem a tezkem vahani bude muset z domu, dva LP jsou na me moc (i kdyz jsou oba bozi)... Kdybyste nekdo meli zajem, dejte vedet
Orville ovsem po velmi dlouhem a tezkem vahani bude muset z domu, dva LP jsou na me moc (i kdyz jsou oba bozi)... Kdybyste nekdo meli zajem, dejte vedet
Neprodávej. Peníze ztrácí hodnotu, je lepší je mít v kytarách. Raději ještě 2 dokup ! ⚠
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
torst píše: 2.03.2022 16:12 Neprodávej. Peníze ztrácí hodnotu, je lepší je mít v kytarách. Raději ještě 2 dokup ! ⚠
Mas pravdu
jak koukám na euro, tak bych řekl že nabírá na hodnotě dost rychle
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Gibson historical factory tour...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
děkuji, věrný Hátátitlo. Obluzen furanem, zamáčkl jsem hořkou slzu nad starými dobrými časy, které jsem nezažil a které se už nevrátí.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Já: “Mam rozpocet XY, nemas tam nejakeho zajimaveho strata se 70’s hlavou a HB u kobylky?”
On: “Hmm… mam. Ale je v Nemecku a jeste mesic bude.”
…
On: “Ale mam tohle.”
Já: “Vyberu si penize a dojedu.”
Welcome!
On: “Hmm… mam. Ale je v Nemecku a jeste mesic bude.”
…
On: “Ale mam tohle.”
Já: “Vyberu si penize a dojedu.”
Welcome!
paráda. poreferuj. Ten Jim Root by taky nebyl marnej.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
jediné štestí je, že jde ta obludnost z kytary sundat 
pekny! btw mozna budu mit jednoho 70s strata s hb u kobylky v dosahu
to bigsby z toho dela naopak kytaru, na kterou se da koukat. Jen bych teda mel strach kvuli vaze, znamej ma 72 deluxe goldtop s bigsby a ta kytara ma snad 7 kilo. je fakt jeste citelne tezsi nez ten muj deluxe, kterej ma skoro 5.
Kinxi. Jak ve stredu budes v Brne, tak se stav. Bydlim kousicek od Sona
Vaha je v pohode. Co mam jeste Explorera, tak ten vahou prebije vsechno mozne.
Torste. Je to Gibson Standard 1995 a jelikoz je od sberatele, tak stav je temer 100%.
Bubucci. Je to necim specificke. Ja ho vyuziju pro svoji potrebu a vizualne je to vibrato neokoukane. Kdyz mi poslal fotku 3 Standardu vedle sebe s tim, ze tahle mela Bigsby, nevahal jsem ani vterinu.
Torste. Je to Gibson Standard 1995 a jelikoz je od sberatele, tak stav je temer 100%.
Bubucci. Je to necim specificke. Ja ho vyuziju pro svoji potrebu a vizualne je to vibrato neokoukane. Kdyz mi poslal fotku 3 Standardu vedle sebe s tim, ze tahle mela Bigsby, nevahal jsem ani vterinu.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Na mně to řve Šakalí léta
Ale taky jsem měl Goldtopa s Bigsby. Ten způsoboval bývalému tru blackmetal pandí xicht kvlt bubeníkovy skoro infarkt.
Ad sběratelské kytary, ty jsou ideální tak zase strčit pod postel. Bohužel ty nejpěknější kusy zdaleka nehrály nejlíp, co se LP týká. Nedávno jsem hrál na CS Customa a ten ztrávil 18 let pod postelí a stejný případ. A vůbec celé to sběratelství je většinou uchylárna pro lopaty, co mají načtené všechno z netu, ale samy neumí zahrát ani h***o.
Ad sběratelské kytary, ty jsou ideální tak zase strčit pod postel. Bohužel ty nejpěknější kusy zdaleka nehrály nejlíp, co se LP týká. Nedávno jsem hrál na CS Customa a ten ztrávil 18 let pod postelí a stejný případ. A vůbec celé to sběratelství je většinou uchylárna pro lopaty, co mají načtené všechno z netu, ale samy neumí zahrát ani h***o.
bubucci: Mě by Bigsby neuráželo, má ho i Neil Young. Ale jako hlavní LP taky chci vždy jen s ToM.
Sběratelské kytary - souhlas, ale dnes se to asi opravdu bere jako investice, inflace řádí, tak je lepší mít LP pod postelí. Chleba to nežere.
Sběratelské kytary - souhlas, ale dnes se to asi opravdu bere jako investice, inflace řádí, tak je lepší mít LP pod postelí. Chleba to nežere.
To už je pohlednější Duesenberg trem, ale i ten jsem sundal, TOM rulez!
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Go big or go home....Les Paul Access.
Největší výhoda Bigsby je jeho odmontovatelnost a směnitelnost za peníze dalšímu nešťastníkovi toužíc zohizdit svoje LP
Největší výhoda Bigsby je jeho odmontovatelnost a směnitelnost za peníze dalšímu nešťastníkovi toužíc zohizdit svoje LP
Není se za co omlouvat. Každému se líbí něco jiného. Mě FR na LP navíc vyhovuje....
To se dá jenom respektovat... já si flojda užívám na dlouhé menzuře, kde jsou struny samotné nepoddajnější a páka tomu dodá to kouzlo. Lespauly jakoby tu páku už měly integrovanou, string bendy jdou o mnoho líp a hloubš, páčky netřeba. Ale to jsou jen moje dva centy