All In One kombo s efekty
Pravidla fóra
All In One kombo s efekty
Zdravím,
prosím jaké byste vzhledem k výsledné kvalitě zvuku doporučili kombo s integrovanou efektovou jednotkou (základní efekty) = čili All-In-One řešení s co možná nejbližším zvukem k celolampě s efekty (Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Compressor ...). Pro hraní na zkouškách / doma.
Z toho, co je na trhu k sehnání:
Fender Cyber Twin I
Boss Katana Mk II 100
Boss Katana Artist Mk II
Line 6 Spider V 120 MkII 1x12 Combo
...
.
Určitě existují i nějaké další...prosím doplňte
Zaměření: rock, blues, fusion.
Kytara: Fender Strat 2004 P. Jurkovič s Lollar singly
Díky za příspěvky!
prosím jaké byste vzhledem k výsledné kvalitě zvuku doporučili kombo s integrovanou efektovou jednotkou (základní efekty) = čili All-In-One řešení s co možná nejbližším zvukem k celolampě s efekty (Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Compressor ...). Pro hraní na zkouškách / doma.
Z toho, co je na trhu k sehnání:
Fender Cyber Twin I
Boss Katana Mk II 100
Boss Katana Artist Mk II
Line 6 Spider V 120 MkII 1x12 Combo
...
.
Určitě existují i nějaké další...prosím doplňte
Zaměření: rock, blues, fusion.
Kytara: Fender Strat 2004 P. Jurkovič s Lollar singly
Díky za příspěvky!
Suhr S3 Pro
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Carvin stereo 4x12" B 400W
+kabely, pedaly, controlery...a další haraburdí
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Re: All In One kombo s efekty
Boss Katana.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Diky a tedy Mk II 100 nebo Artist Mk II?
Suhr S3 Pro
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Já osobně jsem měl v merku Katannu MKII 50, ale nakonec jsem šel jinou cestou. Katany BTW bývají na bazarech, Artist moc ne.
Tak to už je nad moje rozlišovací schopnosti.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
alebo pozerat aj nejaky marshall code 25 alebo 50 da sa na nom ukrutit kadeco....
https://hudebnibazar.cz/boss-katana-50/ID437050/
https://hudebnibazar.cz/modelingove-kom ... /ID421933/
https://hudebnibazar.cz/boss-katana-50/ID437050/
https://hudebnibazar.cz/modelingove-kom ... /ID421933/
dream: Ani zadarmo. Teda nehrál jsem na to, ale viděl jsem srovnávačky na YT a ten CODE je bída. Umělej, přesimulovanej zvuk. Mrkni na jiné téma zde, kde se to probíralo. Katana vychází nejlépe.
Myslim, ze se spis rika, ze je neco pod rozlisovaci schopnost, nez nad ni 
Diky za dosavadni prispevky.
Katana Artist 100 Mk II zatim vede (cena cca 16500,- CZK nove bez switche) mato dobre recenze a srovnani na netu ... slabinou je SW ktery BOSS dodavan jen bud pro PC: Wndows nebo Mac OS, takze neni pro Android, ktery mam v telefonu, tabletu a mohl bych si to ve zkusebne upravovat a netahat notebook...Updaty SW BOSS vydavaji taky velmi sporadicky...
Origo BOSS Footswitch GA FC za 2700,- je nutno dokoupit lze pouzit i nejaky neorigo MIDI samozrejme (coz mam)...takze zkusim s kytarou, az dostanou na prodejnu, momentalne nejak nejsou ani u Thomanna.
Katana Artist 100 Mk II zatim vede (cena cca 16500,- CZK nove bez switche) mato dobre recenze a srovnani na netu ... slabinou je SW ktery BOSS dodavan jen bud pro PC: Wndows nebo Mac OS, takze neni pro Android, ktery mam v telefonu, tabletu a mohl bych si to ve zkusebne upravovat a netahat notebook...Updaty SW BOSS vydavaji taky velmi sporadicky...
Origo BOSS Footswitch GA FC za 2700,- je nutno dokoupit lze pouzit i nejaky neorigo MIDI samozrejme (coz mam)...takze zkusim s kytarou, az dostanou na prodejnu, momentalne nejak nejsou ani u Thomanna.
Suhr S3 Pro
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Framus Diablo Custom
Encore Strato
RIVERA TBR 1-SL
SOLDANO SLS105 Series II
TC Electronic G-Force
Rocktron Prophesy II
BBE Sonic Maximizer
Máš pravdu. Záhlavec sedl.himself píše: 25.03.2022 19:00 Myslim, ze se spis rika, ze je neco pod rozlisovaci schopnost, nez nad ni![]()
Pouzivam Katanu 100 MKII i na velky stage. Oproti Artist pomer cena/vykon.Tablet Android pripojeni pouzivam appku katana librarian. Oproti Tone Studio ma i sneaky amps.
Já jsem si oblíbil Vox. Momentálně Vox Cambridge 50, včetně pedálu VFS5, předtím Vox VTX100, hrálo skvěle a bylo moc těžké. Vše prolezlo kapelou bez problémů. Nikdy jsem to nemusel pustit víc, než na 15% psaného výkonu.
Jestli nebude vadit, ve zkratce se zeptám na názor komba
Vox vt 40X?
Slyšel jsem, že se modelingová komba často ničí, pravda?
Díky
Vox vt 40X?
Slyšel jsem, že se modelingová komba často ničí, pravda?
Díky
Mám už třetí modelingové kombo (Vox AD50VT 2006-2013, Vox VT40+, 2013-2020, Vox Cambridge50, 2020 - dále) a zatím se mi nezničilo žádné. Všechny hrály zábavy, tzn. 6hodin na pódiu, live bubeník, zima/vedro, vlhko/přímé slunce, přeprava, rány od opilců... Za asi 400 akcí byl jednou problém - na lesním výletišti kolísalo napětí. Při hodně velkém výkyvu se (asi 4x za večer) přepnuly kanály z ch4 na výchozí, ch1. Ale hrálo to furt.