Axman&Kerle (Cigarbox Guitar + bicí)

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Štěpán Axman
Kontaktovat uživatele:

Axman&Kerle (Cigarbox Guitar + bicí)

Příspěvek od Štěpán Axman »

Zdravím všechny,

rád bych představil svůj stroj a projekt, kde používám Cigarbox guitar od Honzy Fice.
Mám v něm jak magnetický snímač a tak i piezo pod deskou pro akustičtější zvuk..
No a když se to i zkreslí (zkreslení pro ak. kytary) tak to zní takto:

https://www.youtube.com/watch?v=YbEHQ-eoWE0

Axman&Kerle

“Cigarbox guitar, hlas a bicí souprava. Dvojice hudebníků ve své tvorbě spojuje repetitivní rytmy, world music, šamanské zaříkávání i dotek blues. Cílená práce s alikvótami, rytmickými paterny a energií hlasu vytváří unikátní celek, kde vedle sebe organicky koexistuje tanec i zklidnění, naléhavost i ponor. SHAMANIC BLUES. “

https://www.facebook.com/axmankerle
www.atelierpozitiv.cz/stepanaxman

Pro zajímavost zde můj signálový řetězec (který vlastně je univerzální i pro basu, dalo by se říct):

Cigarbox guitar --> Bayger Buffer --> Bayger Sustainer --> BOSS OC-5 odkud se mi to dělí:

--> pouze synth bass do mixu

--> čistý signál do Fender Smolder --> BOSS-DD7 --> EBS Dynaverb Studio_edition (nastavení Hall) --> stereo výstup do mixu (přičemž ten stereo hall dělá hrozně moc na výsledném zvuku, EBS Dynaverb je jeden z nejmuzikálnějších hallů co jsem slyšel)

V podstatě to zní z mixu identicky jako na té nahrávce, při míchání jsem se zvukem CBG takřka nic nedělal.
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Re: Axman&Kerle (Cigarbox Guitar + bicí)

Příspěvek od vasekh »

Pěkný to je. Jen mi z nějakýho důvodu k téhle muzice nesedí to oblečení, co máš na sobě.
Fandím :)
Štěpán Axman
Kontaktovat uživatele:

Re: Axman&Kerle (Cigarbox Guitar + bicí)

Příspěvek od Štěpán Axman »

vasekh píše: 17.04.2022 8:53 Pěkný to je. Jen mi z nějakýho důvodu k téhle muzice nesedí to oblečení, co máš na sobě.
Fandím :)
Díky pane :)
Příště budu mít tmavé kalhoty a černé ponožky, člověk se pořád učí :)
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“