Šimkojc píše ideální recept. Objednat on-line, proběhnout prodejnou, vyzvednout a nazdar. Ono jinak Kytary fungují dobře. Nebýt toho neproškoleného personálu, tak jsem s nimi nikdy neřešil problém. Naopak. Co píšou na svých stránkách, to vždy splnili (výměna, reklamace, komunikace). V tomhle jsou extra třída. A například na reklamačním a servisním oddělení jsou při osobním kontaktu naopak velmi vstřícní a fajn. Jen ti prodavači... to je jejich bolest veliká. Nemají organizaci, jsou vymachrovaní, pohrdají těmi, co nehodlají utratit desetitisíce - ovšem opět nelze paušalizovat. Jsou tam i fajn kluci, ale ti tam zrovna včera nebyli. Včera to stálo fakt za h***o.Elyska píše: 29.04.2022 11:45No tak jim někam napíšeme nějakou "pěknou" recenzi, ne? Já doufám, že dceři kytara přinese spoustu pěkných prožitků, které překryjí tuhle hrůzu.Prskyn píše: 29.04.2022 10:30 Včera mě v kytarách nesmírně zklamali.
PS: kombo jsem objednal u Thomanna. Z principu
Dodatek: pokud si prodavač neuvědomuje, že když si jde rodič s dítětem koupit kytaru, že je to mnohdy okamžik, který si to dítě pamatuje celý život,protože je to nový svět, tak tam takový prodavač nemá co dělat. Tenhle psychologickej podtext by si měl uvědomit i management a školit a školit a školit... je mi líto Elyško, že máš takovou zkušenost
My potřebujeme koupit ještě obal a asi stojan, taky nový pedál ke klávesám... Tak objednám všechno radši z Muzikeru... Kytary.cz mají velký výběr, velkou prodejnu, ale když se personál dokáže chovat takto... Koukám, že by se zřejmě prodavač choval jako debil, i kdybychom tam šly pro kytaru za 20k.![]()
První kytara pro začínající dítě
Pravidla fóra
Re: První kytara pro začínající dítě
Ty seš číslo Himselfehimself píše: 29.04.2022 11:23 Hrozne hezky ten okamzik nekde na YT popisuje Lee Anderton. S tim, ze ta prvni kytara je casto cerveny strat![]()
Negativní recenzi bych nepsal. Nevěřím, že může mít nějaký pozitivní účinek, pokud v to nepočítáme odrazení potenciálních zákazníků. To už bych spíš napsal slušnou kritiku někam na vedení. Neviděli jste Kumšt s hymnou Kytary.cz? Vypadají jako dobrý kolektiv 
Mimochodem s názorem "tohle nekupujte, to je šmejd" jsem se setkal u prodavače už několikrát a dost mě to štve. Tak ať takové zboží nenabízejí...
Edit: Prskyne, nemůžu to teď najít, ale on to tak hezky popisoval, tu záři v dětských očích
Mimochodem s názorem "tohle nekupujte, to je šmejd" jsem se setkal u prodavače už několikrát a dost mě to štve. Tak ať takové zboží nenabízejí...
Edit: Prskyne, nemůžu to teď najít, ale on to tak hezky popisoval, tu záři v dětských očích
Já myslím tak..., nenechte si pokazit radost. Přeci tam nechodíme kvůli lidem, jako jedna kytka jaro, tak jeden debílek prodejnu nedělá. Ta prodejna je parádní, za mě u nás v česku nej. A ty lidi, to je holt smůla. Toho prodavače od kytar nepoznávám v nikom, ale obvykle se spíše jen koukám. Ale zajímalo by mě, který to je, příště bych ho oslovil ze zvědavosti. Ale vybavuji si tu malou paní, potetovaná a opiercingovaná. Ona opravdu asi nemá mimické svaly, nebo jestli je nepoužívá jako součást image? a se neusmála ani když jsem jí upozornil, že nezapočítala něco do nákupu..., no nešlo o desetitisíce. Ale zase vybavuji ty vyšší slečnu s krátkými vlasy a je tam i dlouhovlasá mladší a ty se smějí, jsou milé... ty bych bral i domu, by mohly pomáhat manželce z úklidem. Tak ať zůstane jen radost z toho "Vintága" (tím se dostávám konečně k věci) protože za sebe myslím, že to jsou za ty prachy parádní a pěkné kytary ( a ani si nevzpomínám, že bych viděl nějakou vyloženě nepovedenou...). A jak píšete, prodejen a možností nákupu je víc, pokud si tam budou držet takové lidi....., je to jejich podnikání. No o to více by mě zajímalo, kdo to je.
Já si myslím, že mají CCTV a protože je to jejich fórum, mají dost informací k tomu, aby se podívali na záznam a interně si identifikovali a analyzovali, co se na prodejně dělo...
Ano, to jistě, kamerový systém by pomohl jim, kdyby jee to zajímalo. já spíš myslel, že mě by zajímalo, kdo je takovej jouda, pro zajímavost. podobného bych mohl doporučit v Liberci v elektru v jednom obchoďáku. Takového stojí za to poznat (-:, vědět o něm. Asi rozumíte, rozepisovat se víc už je mimo téma....
Užijte víkend.
Užijte víkend.
Mně osobně připadá email "měla jsem tento negativní zážitek, dopřejte prodavačům nějaké školení" lepší, než nějaké prohledávání kamer na základě negativních recenzí na fóru. Na to fakt nikdo nemá čas.
Na webu píšou "Vaše nápady na zlepšení, pochvaly či stížnosti zasílejte prosím webovým formulářem nebo na e-mail sluzby@kytary.cz.", tak jim napíšu no...
Klidně budu konkrétní: pankáč (pruh tmavých vlasů uprostřed vhodných k vytvoření číra, které ale neměl, strany vyholené), nějaké velké tetování na ruce a myslím, že měl i nějaký piercing, ale to si moc nepamatuju, jestli měl jen víc náušnic v uchu/uších nebo i někde jinde po obličeji (já jsem na pamatování ksichtů marná, "identikit pachatele" bych nezvládla
).
Na pokladně jsme ještě kupovaly ladičku (bez představy, jakou chceme) a taky to nebylo žádné terno, ale to vem čert.
Já věřím, že e-shop funguje perfektně, ale naštvali mě no... A co se týká obalů na kytary, tak momentálně nemají skoro nic rozumného (to mi i řekl ten příjemnější prodavač, ať radši ještě počkáme, než něco doskladněj).
Klidně budu konkrétní: pankáč (pruh tmavých vlasů uprostřed vhodných k vytvoření číra, které ale neměl, strany vyholené), nějaké velké tetování na ruce a myslím, že měl i nějaký piercing, ale to si moc nepamatuju, jestli měl jen víc náušnic v uchu/uších nebo i někde jinde po obličeji (já jsem na pamatování ksichtů marná, "identikit pachatele" bych nezvládla
Na pokladně jsme ještě kupovaly ladičku (bez představy, jakou chceme) a taky to nebylo žádné terno, ale to vem čert.
Já věřím, že e-shop funguje perfektně, ale naštvali mě no... A co se týká obalů na kytary, tak momentálně nemají skoro nic rozumného (to mi i řekl ten příjemnější prodavač, ať radši ještě počkáme, než něco doskladněj).
Ještě bych prosila o vysvětlení. Koupily jsme ke kytaře hned struny d'addario. Chtěla jsem pro něžné dívčí prstíky něco tenčího, ale ten sympatičtější prodavač říkal, že maximálně jedenáctky, že s tenčími už by se musela kytara jinak seřídit. Měl pravdu?
No částečně, to seřízení je celkem jednoduché ale začátečník to nezvládne a po zkušenosti s obchodem se tam asi vracet nebudete. Osobně si myslím že 011 jsou ok, dcera si zvykne.Elyska píše: 29.04.2022 19:15 Ještě bych prosila o vysvětlení. Koupily jsme ke kytaře hned struny d'addario. Chtěla jsem pro něžné dívčí prstíky něco tenčího, ale ten sympatičtější prodavač říkal, že maximálně jedenáctky, že s tenčími už by se musela kytara jinak seřídit. Měl pravdu?
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/