Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Je to možný, že pro věrnost tam nacpou nějakou rádoby lidskou chybičku v rozladění... Myslím, že spíš je problém v tom, že h a e jsou unisono a pokud je to vyhodí o oktávu výš, bude to znít poměrně výrezně jinak...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Efekt na styl Deftones, Rammstein ?
Custe, jakou krabku byste mi doporucili na styl Deftones, Rammstein?
Díky moc
Díky moc
- Jens Ludwig
- Odborník
- JanBěžíParkem
- Kontaktovat uživatele:
Takový jakoby "lo-fi" efekt či co
Brývečer,
Chtěl bych poradit s efektem, abych z toho (rozuměj: Epi LP Std, Hughes & ten druhej Tour Reverb Attax) dostal ten zničenej chrastivej zvuk, jako třeba, teda ne třeba, ale přesně z tohodle a tadydletoho. Dík
Chtěl bych poradit s efektem, abych z toho (rozuměj: Epi LP Std, Hughes & ten druhej Tour Reverb Attax) dostal ten zničenej chrastivej zvuk, jako třeba, teda ne třeba, ale přesně z tohodle a tadydletoho. Dík
Jak chorý musí být jeho mozek?
Kytara: Epiphone LP Standard, 1998 CZ, snímače: krk - základní, kobyla - m.t.poor, struny: Gibson LP Kombo: Hughes&Kettner Tour Reverb, 100W tranzistor, 12" Celestion Kabel: Bespeco, Italy Popruh: Warwick
Kytara: Epiphone LP Standard, 1998 CZ, snímače: krk - základní, kobyla - m.t.poor, struny: Gibson LP Kombo: Hughes&Kettner Tour Reverb, 100W tranzistor, 12" Celestion Kabel: Bespeco, Italy Popruh: Warwick
- Nero
- Rádce
Když si 70k přišetří...Saul píše:jó, tak ber ten triaxis...
No, vážně, asi by rád nějaký zkreslovadlo... Co takhle Boss MetalZone, MetalCore, MegaDistortion, Line6 ÜberMetal, Digitech Distorion Factory, MetalMuff, ProCo Rat?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Prave mezi temahle se tak nejak rozhoduju a nwm ktera je na ten styl tak nejak nejvernejsiNero píše:Když si 70k přišetří...Saul píše:jó, tak ber ten triaxis...
No, vážně, asi by rád nějaký zkreslovadlo... Co takhle Boss MetalZone, MetalCore, MegaDistortion, Line6 ÜberMetal, Digitech Distorion Factory, MetalMuff, ProCo Rat?
- Nero
- Rádce
Distortion Factory, MetalZone a ÜberMetal jsou dost univerzální, pokud si s nima umí hrát a kroutit knobama. MetalMuff a Rat už jsou dost specifický, chce to vyzkoušet. MetalCore bych asi nedoporučil, většinou jsem o něm slyšel jen jako o zahuhlanějším metalZonu. MegaDistortion - o něm nemám ani ponětí...
PetrPeter 1975 - 2008
-
JOHNY Swamp Inc.
Zvuk KoRn
Zdar-ec všichni asi j eto blbej dotaz a asi to všichni hned zavrhnou,ale i tak to risknu. Netušíte někod,jak se tomuto týpkovi podařilo tohle? Ten zvuk je fakt nehoráznej. http://youtube.com/watch?v=zWeWDkAfT6I
Jo,pravda je tenkrát byla DS1 nejdostupnější,před revolucí pamatuju různý handmade zmršeniny ala MXR.Zvuk hrůza-cena taky.DS1 se dala splašit v Tuzexu stejně jako jediná západní kejtra-Washburn.Kdo měl prachy viděls u něj obojí,kdo byl jako já /chudší než svatej Vojtěch/ měl aspoň tu krabku a na krku Jolanu.
Sjel sem videa pod Ratem tady na shopu a jsem teda nalomenej-vůbec to není zlý,vyzkouším u známýho ve kvelbu
"my mladí od koho učit"
Na jaře naskakuju do kapelky kde je všem kolem šedesáti,tam budu mladej furt-tedy pokud dědky nezačne kosit zubajda
Ty v Hodoníně jsem si na vojně za erární prachy koupil kombo Solton!Na tehdejší dobu celkem good,těžko sem se loučil když mě konečně pouštěli do civilu-s tím kombem teda
Jo a díky za přivítání,starýho psa potěšilo

Sjel sem videa pod Ratem tady na shopu a jsem teda nalomenej-vůbec to není zlý,vyzkouším u známýho ve kvelbu
Na jaře naskakuju do kapelky kde je všem kolem šedesáti,tam budu mladej furt-tedy pokud dědky nezačne kosit zubajda
Ty v Hodoníně jsem si na vojně za erární prachy koupil kombo Solton!Na tehdejší dobu celkem good,těžko sem se loučil když mě konečně pouštěli do civilu-s tím kombem teda
Jo a díky za přivítání,starýho psa potěšilo
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
pavel68 píše:Jo,pravda je tenkrát byla DS1 nejdostupnější,před revolucí pamatuju různý handmade zmršeniny ala MXR.Zvuk hrůza-cena taky.DS1 se dala splašit v Tuzexu stejně jako jediná západní kejtra-Washburn.Kdo měl prachy viděls u něj obojí,kdo byl jako já /chudší než svatej Vojtěch/ měl aspoň tu krabku a na krku Jolanu.
Sjel sem videa pod Ratem tady na shopu a jsem teda nalomenej-vůbec to není zlý,vyzkouším u známýho ve kvelbu![]()
"my mladí od koho učit"
![]()
Na jaře naskakuju do kapelky kde je všem kolem šedesáti,tam budu mladej furt-tedy pokud dědky nezačne kosit zubajda![]()
Ty v Hodoníně jsem si na vojně za erární prachy koupil kombo Solton!Na tehdejší dobu celkem good,těžko sem se loučil když mě konečně pouštěli do civilu-s tím kombem teda![]()
Jo a díky za přivítání,starýho psa potěšilo![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Hodně dělá to podlazení do A, to je základ a potom bych řek že by to mohl bejt nějakej tranďák, nebo multiefekt, ale nepřehání to s gainem, takže je to konkrétní.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::