ja bych dava prednost tomu to moct procitit, a aby to znelo blbe
aleto je spis individualni
Pouzivas spunty? Jestli ne, tak zacni (prodavaji se i specialni spunty, ktery moc nekurvi zvuk, stoji asi petikilo, ale to je docela mala investice do zachrany sluchuBill píše:No myslim ze odpoved je jednoznacna...Ano nici to sluch.Ale co mi nici sluch daleko vic nez samotna hra na bici tak jsou zkousky a vubec festaky apod.Po kazde zkousce mi docela solidne piska v usich a tak se bojim ze mi to tak jednou zustane.Stejne jako mamiňe ktera se venovala dlouho muzice a ted ji piska v usich a nikdy neprestane...
Nevim jestli to tady uz nekde bylo..Nemel jsem cas to procitat
a dají se koupit obič v lékárně ze nějakých 5Kč no nekup toWohma píše:Pouzivas spunty? Jestli ne, tak zacni (prodavaji se i specialni spunty, ktery moc nekurvi zvuk, stoji asi petikilo, ale to je docela mala investice do zachrany sluchuBill píše:No myslim ze odpoved je jednoznacna...Ano nici to sluch.Ale co mi nici sluch daleko vic nez samotna hra na bici tak jsou zkousky a vubec festaky apod.Po kazde zkousce mi docela solidne piska v usich a tak se bojim ze mi to tak jednou zustane.Stejne jako mamiňe ktera se venovala dlouho muzice a ted ji piska v usich a nikdy neprestane...
Nevim jestli to tady uz nekde bylo..Nemel jsem cas to procitat), protoze pokud ti po kazde zkousce piska v usich, tak tvoje sluchove organy jedou totalne nadoraz a je to jen otazkou casu, kdy si je odvaris.
Jo uz jsem o tom slysel...akorat jsem na to nejak zapomelTom49 píše:a dají se koupit obič v lékárně ze nějakých 5Kč no nekup toWohma píše:Pouzivas spunty? Jestli ne, tak zacni (prodavaji se i specialni spunty, ktery moc nekurvi zvuk, stoji asi petikilo, ale to je docela mala investice do zachrany sluchuBill píše:No myslim ze odpoved je jednoznacna...Ano nici to sluch.Ale co mi nici sluch daleko vic nez samotna hra na bici tak jsou zkousky a vubec festaky apod.Po kazde zkousce mi docela solidne piska v usich a tak se bojim ze mi to tak jednou zustane.Stejne jako mamiňe ktera se venovala dlouho muzice a ted ji piska v usich a nikdy neprestane...
Nevim jestli to tady uz nekde bylo..Nemel jsem cas to procitat), protoze pokud ti po kazde zkousce piska v usich, tak tvoje sluchove organy jedou totalne nadoraz a je to jen otazkou casu, kdy si je odvaris.
Se saXíkem není problém,ale za pár let (5-10) třeba neuslyšíš bazgitaru - a v padesátí Televizní noviny na volume maX!!!majak píše:tak jako jasné že to ničí sluch , ale já se tomu chcu věnovat jenom příležitostně...nee jako profík....chci si to prostě zkusit....trénovat budu tak jednou dvakrát týdně ve školemyslíte že i to stačí k tomu , abych si dodělal sluch
prže to bych fakt nechtěl...hraju ještě na saxík a to je pro mně číslo jedna....a pos*at si sluch bicíma to mi za to fakt nestojí
![]()

A tady zase souhlasím já na 100%DJmanasek píše:Jak říká Monika, taky bych nemohl nosit klapky, nebo špunty
důležité je, jak ten bubeník hraje, když najdeš bubeníka, který hraje technicky, zkrátka umí na to hrát a využívat dynamiku, tak nic nepotřebuješ, pro magora co hraje silou, co do toho řeže jak do nevlastních děcek, tak od toho radši dál.
Vidím, že si rozumímeMonikad píše:A tady zase souhlasím já na 100%DJmanasek píše:Jak říká Monika, taky bych nemohl nosit klapky, nebo špunty
důležité je, jak ten bubeník hraje, když najdeš bubeníka, který hraje technicky, zkrátka umí na to hrát a využívat dynamiku, tak nic nepotřebuješ, pro magora co hraje silou, co do toho řeže jak do nevlastních děcek, tak od toho radši dál.