Harley Benton D-120 (názor)

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Martass

Harley Benton D-120 (názor)

Příspěvek od Martass »

Ahoj
Jakej máte názor na Harley Benton D-120 https://www.thomann.de/cz/harley_benton_d_120tb.htm ?
Jak byste jí porovnali třeba s Cort AD 810 ?

Momentálně mám už doma přes 10 let Cort AD 810.. (podle kamarádů kytaristů) povedenej kus a taky k ní už mám citovou vazbu :D takže je mi líto jí brát třeba „k ohni“ a chci si pořídit druhou co nejlevnější „westernovku“ za tímhle účelem (prostě něco, co mi nebude líto rozbít) :D

Chtěl jsem vzít něco z bazaru (pár slušnejch kousků mi už „uteklo“ třeba Washburn za 1500.. a taky skoro nikdo nechce posílat poštou..) ale tahle mě za tu cenu a s těma recenzema láká vyzkoušet (i ze zvědavosti). Stojí za to nebo si mám počkat radši na něco z bazaru? Je pro mě o hodně důležitější jak se na to hraje, než jak to hraje (nízkej dohmat je pro mě zásadní).
himself

Re: Harley Benton D-120 (názor)

Příspěvek od himself »

A neni lepsi hrat na osvedceny Cort a teprve v pripade rozbiti hledat nahradu?
Martass

Příspěvek od Martass »

To právě nechci (z důvodu co jsem psal).. a taky se mi prostě chce koupit další kytaru :mrgreen:

To je jedno.. tak jako tak bych byl zvědavej na váš názor na tuhle kytaru..
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Ta česká recenze je ode mě, bohužel jsem kupoval známé pro manžela a od té doby jsem tu kytaru neviděl ( je to dva roky) píšeš že preferuješ nízký dohmat což je nejen u levných kytar kus od kusu jiné, takže bych doporučil raději osobní výběr nebo to riskknout a Thomannovi se do dá poslat zdarma zpět.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“