Michal Pavlíček

Vše o kapelách a hudebnících ...

Je Pavlíček borec?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Asanoth

Michal Pavlíček

Příspěvek od Asanoth »

Zdravim, co si myslite o tomhle chlapikovi? Patri mezi me oblibene kytaristy, a jeho tvorbe me fakt bere a sedi mi. A krome toho myslim, ze na to docela umi :)
Jaky je vas nazor?
PS: Nevite nekdo, kde se da sehnat nejaky tab(idealne v GP, a idelane na Zlatou branu a pozdeji na Honicku?)?
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

no kdyz se clovek koukne na ceskou scenu tak je evidentni ze to borec je... ale ze by me nak oslovil se rict neda... videl sem ho parkrat nazivo a to je uz neco jinyho tam to clovek precejenom vic zere... proste to neni clovek kteryho bych si poustel pred spanim... jaka cast jeho tvorby se vam zda jako nejlepsi? (jako solova nebo s Prazskym Vyberem)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Viděl sem ho live a nebyl špatný...má dobré songy ale víc mě bere Hladík :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja znam hladika jenom z Blue Effect, a to se mi docela libi, ale Pavlicek me bere vic :)
jinak se mi libi spis pruzer jeho tvorbou, nez konkretne Vyber nebo Stromboli, ale jak uz jsem rekl, honicka a zlata brana je poste best of(jo, jasne, takov ty veci jako Olda nebo Zeme vzdalena jsou taky fajn :) )
FaFiK
Bandzone: http://bandzone.cz/poslednizahryz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FaFiK »

Byl jsem na jeho dvou koncertech jednou byl sám, podruhý s Bárou Basikovou a pokaždý to bylo užasný :twisted: , tenhle chlápek je fakt borec.
Stromboli, Pražáci a BSP jsou v poho, ale řekl bych že jeho nejlepší tvorba je s Big Heads.
Epiphone Les Paul Model 97/Carlsbro TC 60 /HOT 2x12 Greenback-G12T-75/ Pro-Co Rat clone/ Carl Martin Red Repeat a Surf Trem/ Z-Cat Poly Octaver 2

http://bandzone.cz/poslednizahryz

Na prodej: Trace Elliot Super Tramp 93
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Slyšel jsem že prý má nějaký problém s ušima že mu v nich pořád píská a že právě tento handicap často vede k sebevraždě. to mu nezávidím ale je to velmi kvalitní kytarista ale radši mám teda hladíka mno..
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jo, to ma.. docela blby, no...
zajimalo by me, kdo hlasoval, ze je to lama, a rd bych, aby to zduvodnil ;)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já hlasoval, že umí, ale nebere mě
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Marko007 píše:Slyšel jsem že prý má nějaký problém s ušima že mu v nich pořád píská a že právě tento handicap často vede k sebevraždě. to mu nezávidím ale je to velmi kvalitní kytarista ale radši mám teda hladíka mno..
Tinitus-vysokofrekvenční pískání v uších. To mám taky, ale na sebevraždu to teda neni. Je to takový zvuk jako když se zapne televize-ale slabší.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Saul píše:Tinitus....
Zdravim kolegu :wink:
Zvuk

Příspěvek od Zvuk »

Skvely Pan gitarista a skladatel . Hra s nasadenim a dokaze neskutocne krasne narabat s tonom . Jeho tvorbu poznam hlavne z posobenia v P.Vybere a Stromboli . Takisto ma oslovila jeho hra na CD Horky dech Jany Koubkove.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak je piskani v sekci Co se jinam neveslo. muze to byt zajimavy topic.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mám doma to jeho DVD kdy je uveden do bítové síně slávy či tak nějak a tam docela drtí, Honička je fakt pěkný sólový počin. Obdivuju jak celej ten koncert uhraje na toho fendera a ačkoli pákuje jak ďas a nemá zámky tak to má furt nerozlazené !!!! wtf :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pehve

Příspěvek od pehve »

Jeho kejtra je poznat na první poslech, osobitej feeling, prostě na co sáhnul to poznamenal. Stromboli, úžasnej projekt své doby , Pražský výběr to samý, i když občas trochu složitý (hráli jsme Zubatou, mj. :wink: pro bicmeny dobrej nácvik double pedálů) proto to není na dobrou noc ale na koncík, tam je to dusot... a má čuch na muzikanty, vždy hrál s těmi z nejvyššího muzikantskýho levelu... komponuje, prodává to, má to úroveň...co dodat než že Mistr! a kdo chce ten si ho najde..Takových muzikantů bych bral kolem sebe určitě i víc.
Pete27

Příspěvek od Pete27 »

Pavlíček to je mistr...
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Abych zaktualizoval názor na něj tak jsem ho začal dost žrát , Stromboli , Pražský výběr, na kloboučku , hudba k filmům...... všecho na jedničku , výborný kytarista

moje oblíbená : http://www.youtube.com/watch?v=i7RNYUWz ... re=related Jeden den v parku u zlaté brány(One day in the park by the golden gate) - Uvední do beatove sítě slávy :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

kdybys mel tab, dej vedet :)
ja si to chci oposlouchat, ale na to neni zas tolik casu ;)
a pak honicku samozrejme, ale to ma cas, je to docela rychly :)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Takisto ma oslovila jeho hra na CD Horky dech Jany Koubkove.
- Naprosty souhlas, Pavlicek a Hladik jsou dve bedzkonkurencni esa, nejen na ceskem hudebnim poli. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
micafica

Re: Michal Pavlíček

Příspěvek od micafica »

Michal Pavlíček je dle mého naším nejlepším kytaristou (s Radimem Hladíkem) a dosahuje špičkové světové úrovně ... Je to člověk, který se svojí kytarou kytarami)srostl a nebojí se žádných experimentů. Prostě mistr s velikým M.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
micafica

Re: Michal Pavlíček

Příspěvek od micafica »

Michal Pavlíček je dle mého naším nejlepším kytaristou (s Radimem Hladíkem) a dosahuje špičkové světové úrovně ... Je to člověk, který se svojí kytarou kytarami)srostl a nebojí se žádných experimentů. Prostě mistr s velikým M.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“