John Frusciante
http://youtube.com/watch?v=3fhz0m17y0Q
a posuňte do času 5:10. to outro je prostě dokonalej duševní orgasmus.
a posuňte do času 5:10. to outro je prostě dokonalej duševní orgasmus.
Tak jsem si to poslechl:)
GBB kytara se mi zda docela fajn, ale zas "kytarovy buh" bych kvuli tomu frusanovi nerikal
krome toho, mohla by to podle me byt dost dobra pisnicka, kdyby do toho nenarvali ten rap. ale to uz je o osobnim vkusu.
Jinak Dont forget me me nezaujala, ale spatna neni
tak frusna proste neni muj styl
at zije Blackmore, Gilmour a Page!!! 
GBB kytara se mi zda docela fajn, ale zas "kytarovy buh" bych kvuli tomu frusanovi nerikal
Jinak Dont forget me me nezaujala, ale spatna neni
tak frusna proste neni muj styl
Nj, ale tak nemůžeš přece říct že to neumí. Já taky neřeknu o Kerry Kingovy, Dimebagovi, Hammetovi a tak že neumí hrát na kytaru i když se mi to nelíbí.Asanoth píše:Tak jsem si to poslechl:)
GBB kytara se mi zda docela fajn, ale zas "kytarovy buh" bych kvuli tomu frusanovi nerikalkrome toho, mohla by to podle me byt dost dobra pisnicka, kdyby do toho nenarvali ten rap. ale to uz je o osobnim vkusu.
Jinak Dont forget me me nezaujala, ale spatna neni![]()
tak frusna proste neni muj stylat zije Blackmore, Gilmour a Page!!!
Asi tak...jako "ukažte mi jednu písničku, kde se ukáže že na to umí" nebo tak nějak jsi to tu psal..no..
Já azse i když jsem začal hodně poslouchat Metallicu, tak mě trochu zklama Hammet...ale říct že na to neumí..to by mi msuela držka upadnout...
Já azse i když jsem začal hodně poslouchat Metallicu, tak mě trochu zklama Hammet...ale říct že na to neumí..to by mi msuela držka upadnout...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
blazni, zas chcete srovnavat kytaristy. proc? jak? jsou jini a jeste ze tak. kdyby hrali vsichni stejne dobre a stejne jako Gilmour, tak by to byla nuda. kvality kytaristu se nedaji porovnavat. mimochodem me Gilmour neprijde, ze by byl nejaky extremni technicky buh. me na nem fascinuje cit pro hudbu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Tak s tím hoooodně nesouhlasím...jak psal framikoin, srobvnávat kytaristy moc nelze, ael říct ýe je hoooodně dole je hoooodně...no dejme tomu zvláštní názor...Asanoth píše:tak hammet a frusan je podle me docela nekde jinde![]()
kdyz jsem psal neumi, tak jsem jako nemyslel, ze nevi, jak se jmenujou struny ,ale ze proste ve srovnani s dobrejma kytaristama od Hendrixe treba po toho Hammeta je nekde hoooodne dole
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to myslíš vážně? nenarvali ten rap? o tom jsou staří RHCPAsanoth píše:Tak jsem si to poslechl:)
GBB kytara se mi zda docela fajn, ale zas "kytarovy buh" bych kvuli tomu frusanovi nerikalkrome toho, mohla by to podle me byt dost dobra pisnicka, kdyby do toho nenarvali ten rap. ale to uz je o osobnim vkusu.
Jinak Dont forget me me nezaujala, ale spatna neni![]()
tak frusna proste neni muj stylat zije Blackmore, Gilmour a Page!!!
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Však Redhoti ne každým sednouAsanoth píše:v tom pripade mam ty stary rad jeste min nez ty novy
To ovšem neznamená že Frusciante neni skvělej kytarista..Asanoth píše:no, mw ani jedna
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ano, Hammet je lama - mezi Satrianiho žáky
Satch ho přehraje, Skolnick ho přehraje, Vai ho přehraje, dokonce i ten LaLonde ho přehraje
avěřím, že hafo dalších taky
ale i tak Hammet sice v metalu není žádná extra klasa, ale je vcelku dobrej - má nápady a nikdy mě nezklamal zvukem
myslím, že Johna prostě jako dobrého nebereš, protože se ti nelíbí, co hraje... to je úplně normální, taky tím občas trpím, tímhle negativním přístupem
Satch ho přehraje, Skolnick ho přehraje, Vai ho přehraje, dokonce i ten LaLonde ho přehraje
ale i tak Hammet sice v metalu není žádná extra klasa, ale je vcelku dobrej - má nápady a nikdy mě nezklamal zvukem
myslím, že Johna prostě jako dobrého nebereš, protože se ti nelíbí, co hraje... to je úplně normální, taky tím občas trpím, tímhle negativním přístupem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Mě se na Johnova kytara libí fakt hodně..ale nechce se mi to vypisovat do podrobností 
Hammet mě zklamal, určitě skvělej hráč, ale nezdá se mi že je to nějaká extra špička...
Hammet mě zklamal, určitě skvělej hráč, ale nezdá se mi že je to nějaká extra špička...