Prosím pěkně, není tu někdo z okolí Rakovníka, kdo by byl schopen a za úplatu ochoten odinstalovat zmíněný snímač z právě zakoupené kytary?
Pro snímač nemám využití a v kytaře ho nechci. Potíž je, že budu následující tři týdny na chalupě a imobilní.
Nenašel by se tu nějaký dobrák?
Na tom nic není, to dáš sám. Jen bude třeba vyřešit novou rolnu, kvůli díře. A sníží se ti dohmat, takže možná udělat nové sedlo.
Co za ten demontovaný chceš? Je na prodej?
Děkuju za důvěru, stejně bych to ale raději svěřil někomu, kdo se trochu vyzná.
Jde o nového Furcha, koupil jsem ho už osazeného. Se sedlem by snad problém být nemusel, ale ta díra mi trochu vrtá hlavou. Jak odlepím ovladač v ozvučnici, aniž bych ho zničil?
Snímač už má zarezerovaný jeden pán, ale kdyby z toho sešlo, bude za symbolickou cenu. Pro mě nemá význam.
Do té díry (12mm) dělá Furch speciální rolnu, u které se dotáhnutím šroubku roztáhnou ozubené "packy" uvnitř. Drží to super, stejnou jsem ti dával do Sigmy. Nějaké ještě mám, kdyžtak napiš, můžu poslat
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo http://www.retroblues.net/
Myslím, že kdysi jsem měl v Taylor DN3, standardní původní rolnu udělanou do 12mm díry. Asi by šla na Furcha také použít, pokud někomu třeba zbyla po elektrifikaci.