Fender nobo Marshall
Pravidla fóra
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Fender nobo Marshall
Čau lidi, co myslíte že je lepší na punk-rock FENDER - Hot Rod De Luxe nebo MARSHALL - JCM2000 - DSL 401...nebo popřípadě ňáká jiná lampa do 50W. Díky za rady.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
vyzkoušej je!!!
po netu si nevybereš.. sice fender má zkreslení na ho*no, ale aspoň má dobrej čistej... z maršálů se mi dělá šoufl z čistýho i zkreslenýho..
ale každej ti řekne něco jinýho..takže zbejvá jen osobní zkouška.. nebuď blbej, kombo za 20tis. a víc si musíš s něčim porovnat a ne se jen zeptat někde na fóru...
edit: samozřejmě že se obě hodí na "pankrok" ale to se hodí i stag..
protože čim je to větší m*dka tak o to víc je to pankový, ne?
změň přístup..
po netu si nevybereš.. sice fender má zkreslení na ho*no, ale aspoň má dobrej čistej... z maršálů se mi dělá šoufl z čistýho i zkreslenýho..
ale každej ti řekne něco jinýho..takže zbejvá jen osobní zkouška.. nebuď blbej, kombo za 20tis. a víc si musíš s něčim porovnat a ne se jen zeptat někde na fóru...
edit: samozřejmě že se obě hodí na "pankrok" ale to se hodí i stag..
protože čim je to větší m*dka tak o to víc je to pankový, ne?
změň přístup..
to a to a za chvíli zas tohle
no hot rod určitě nemá zkreslení na h***o, je vynikající, ale na sóla a pokud možno s Fenderem, s těma kytarama si rozumí parádně, ale na doprovody s tvrdšíma kytarama na kobylkovej HB to vážně není, ale skvělá věc je, že oproti marschallu tvoří vynikající základ k OD krabičkám, DSL401 je neuvěřitelně sh*t aparát, kterej nehraje dobře ani s V-twinem 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jj...a hlavně by sis měl ujasnit co chceš....tyhle aparáty jsou od sebe dost daleko....je to kombo za 20tis. , tak už by sis měl vyzkoušet, co se ti líbí víc a ne to obědnávat je na naši radu...jinak ten Hot rod mám vyhlídlej taky...už na něj šetřím a jak budou prachy, tak je můj 
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
cau.hej ono je pekné že se sice ptáš .ale podle me si každý muzikant najde své hračky které se mu osobně líbí a to je podle me i dobre protože kdyby vsechny kapeli hráli na to samé tak to stojí za h***o...být tebou tak to vyzkouším pokud nejak muzeš třeba v prodejne nebo tak a vyzkoušej si obě..každý hráč má jinej vkus a každý má iný názor na tyto veci nekdo ti rekne jo kup marshalla ale nekdo zase ne kup fender a pak se nedomluvíš ani sám se sebou .já byc to proste vyzkoušel sám si to své kombo najdeš 
epiphone les paul junior,
telecaster jolana iris,
Marshall Valvestate 8100
digitech rp 200,
Tech-21
dunlop 73mm /88mm
telecaster jolana iris,
Marshall Valvestate 8100
digitech rp 200,
Tech-21
dunlop 73mm /88mm