Podvodník na HudebnímBazaru.cz
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvodník na HudebnímBazaru.cz
Jo, já taky
.
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Přesunu se sem. Jak se SUK ptal v rychlodotazech podvodnik-na-hudebnimbazaru-cz-35218-140#p749881
Tak podvodník přešel do útoku. Samozřejmě žádné peníze neposlal a jede podle scénáře.
Tady je od něj e-mail
Dnes 17:48
Begin forwarded message:
From: Jürgen Schmidt <jurgenschmidt206@gmail.com>
Date: 12. 3. 2021 at 17:38
To: Petr. D
Subject: Re: Hudební bazar
Why silent and you keep not to mail me about the transaction status going,why all this am getting angry about my money cause i cannot not able to get my money back due to PayPal policy nowadays and you keep silent cause if you are in my shoe i know what you have doing to have done so i want you to make the Bitcoin deposit now and get back to PayPal with the Bitcoin deposit receipt and reply to PayPal with the receipt so they can confirmed it valid and credit your Account Immediately without any further delay, Hey,what is going on over there i have made the payment for the item and i haven't hear anything back from you concerning the Bitcoin deposit Please i will like to know what is going on because i am taking the step to contact the Authorities for there investigation on this transaction because i am getting worried,and i hope i have not gotten scam by you i will not accept this and PayPal and the Authority will be aware of this if you fail to get back to me now to know what is going on,i will urge you to go and made the transfer now so the transaction can be completed.waiting for your urgent reply.
So here is the right bitcoin address to send the money below:
1AqKXbnsGRFXeNMtLQMzpoPon7XoG9XvVc
Thanks you are waiting for your fast reply now please.
Tak podvodník přešel do útoku. Samozřejmě žádné peníze neposlal a jede podle scénáře.
Tady je od něj e-mail
Dnes 17:48
Begin forwarded message:
From: Jürgen Schmidt <jurgenschmidt206@gmail.com>
Date: 12. 3. 2021 at 17:38
To: Petr. D
Subject: Re: Hudební bazar
Why silent and you keep not to mail me about the transaction status going,why all this am getting angry about my money cause i cannot not able to get my money back due to PayPal policy nowadays and you keep silent cause if you are in my shoe i know what you have doing to have done so i want you to make the Bitcoin deposit now and get back to PayPal with the Bitcoin deposit receipt and reply to PayPal with the receipt so they can confirmed it valid and credit your Account Immediately without any further delay, Hey,what is going on over there i have made the payment for the item and i haven't hear anything back from you concerning the Bitcoin deposit Please i will like to know what is going on because i am taking the step to contact the Authorities for there investigation on this transaction because i am getting worried,and i hope i have not gotten scam by you i will not accept this and PayPal and the Authority will be aware of this if you fail to get back to me now to know what is going on,i will urge you to go and made the transfer now so the transaction can be completed.waiting for your urgent reply.
So here is the right bitcoin address to send the money below:
1AqKXbnsGRFXeNMtLQMzpoPon7XoG9XvVc
Thanks you are waiting for your fast reply now please.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
nekonečné příběhy pokračují
viewtopic.php?f=18&t=10943&p=808404#p808402
viewtopic.php?f=18&t=10943&p=808404#p808402
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
dokonce uz se objevují varování i na seznamu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
Jo, takhle jsem předevčírem prodával trampolínu. Poslal mi link na payment odkaz 
zrovna nejaky slovak neco chce, tak uvidime jak to dopadne, budu referovat
tady desitky prikladu jak podvody probihaji https://www.avizo.cz/blog/pozor-na-podv ... zahranici/
PS: SK vypada v poradku, penize dorazily na ucet, akorat jsem to asi privolal protoze na jiny inzerat se mi ozvala zas jenom nejaka podvodnice se špatnou češtinou z Krumlova
tady desitky prikladu jak podvody probihaji https://www.avizo.cz/blog/pozor-na-podv ... zahranici/
PS: SK vypada v poradku, penize dorazily na ucet, akorat jsem to asi privolal protoze na jiny inzerat se mi ozvala zas jenom nejaka podvodnice se špatnou češtinou z Krumlova
Kristepane 
Tou otázkou jsi mě úplně rozsekal 
Kdysi dávno na střední škole jsem do povinného zápisu z praxe v tramvajové vozovně vložil větu "tato věta jenom kontroluje, jestli to někdo čte".
Dostal jsem jedničku.
Dostal jsem jedničku.
Jo, jo, tuhle výzvu, v mém případě ke stejnopohlavnímu dobrodružství, jsem dostal od uživatele HB z Prahy
Docela hezkej zážitek. Ráno mi volá místní oddělení PČR, že pátrají po podvodném inzerentovi z HB a že podle banky jsem s ním také něco měl. Nechali mi doma papíry k případnému podpisu a že se staví večer. Podle data jsem našel ve výpisech, že jsem opravdu na uvedené č.u. poslal vloni v březnu (jen!) 230,-. V komunikaci na HB jsem dohledal i tu příslušnou korespondenci, udělení negat. hodnocení. Vše jsem důstojníkovi předal a ještě mě čeká oficiální výslech. No, asi ho nenajdou, ale je sympatické, že se někdo snaží a nenechá to plavat.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Není občas špatné se snažit a nenechat to být. Díky mně (a jiným aktivnějším) čeká soud lumpa, který okrádal lidi na Sbazaru, s vědomím Sbazaru a Seznamu, jeli v tom s ním. Uvidíme. Každé trestní oznámení má smysl, Policie a vyšetřovatelé dokáží případy sloučit tak, aby škoda byla větší než malá a šlo o trestný čin.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš to nějak rozvést? Nějak se mi nechce věřit, že by Seznam potřeboval vydělávat tímto způsobem.
Hraju na kytary a mašinky
... "s vědomím" Seznamu ... Seznam samozřejmě ví, že se tam dějí podvody, ostatně jako všude jinde.
Bohužel s tím nemůže nic dělat, a ani to není jeho starost a ani zodpovědnost.
Ale že by v těch podvodech jel přímo Seznam, je samozřejmě blbost non-plus-ultra.
Bohužel s tím nemůže nic dělat, a ani to není jeho starost a ani zodpovědnost.
Ale že by v těch podvodech jel přímo Seznam, je samozřejmě blbost non-plus-ultra.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Seznam a jejich Sbazar dobře ví, kdo je kdo. A také ví, kolik z těch podvodů má peněz. Většina podvodných inzerátů je pravidelně, spíše, denně, TOPovaná. Za to se dost platí. Jen z podvodníka, kterého jsem já sledoval, měli minimálně sto litrů ročně, spíš víc, nedokázal jsem v plném rozsahu mapovat jeho činnost. Dvakrát jsem na ně poštval ČOI, samozřejmě Policii, vše jede dál, jen zmizely nejkřiklavější případy. Adminové, kteří mají starosti tuto stránku provozu Sbazaru, všechny stížnosti a podněty zametají pod koberec, většině stěžovatelů a upozorňovatelů prostě dříve či později zablokují účty a přístup na Sbazar, jsi prostě jen čtenář. Podvodníci zjevně porušují nejen Obchodní zákoník, ale dokonce i interní pravidla Sbazaru (šedesát identit, padesát emailových adres, přejmenovávání se každý den, ty samé lživé fotky v nabídce, třeba rok). Sbazar to dobře ví. Jde jen o peníze.
Nic ve zlým, ale jsou to jen tvoje dojmy.
Obchodní zákoník už skoro 9 let neplatí, a Sbazar s ním nikdy neměl nic společného.
Od 1.1.2014 se část Obchodního zákoníku odštěpila do Nového občanského zákoníku, a zbytek nahradil Zákon o obchodních korporacích.
ČOI žádné podvody inzerentů nezajímají, max. jestli Sbazar splňuje všechny zákonné náležitosti, a to on splňuje, a porušení pravidel Sbazaru nenaplňuje skutkovou podstatu podvodu.
Obchodní zákoník už skoro 9 let neplatí, a Sbazar s ním nikdy neměl nic společného.
Od 1.1.2014 se část Obchodního zákoníku odštěpila do Nového občanského zákoníku, a zbytek nahradil Zákon o obchodních korporacích.
ČOI žádné podvody inzerentů nezajímají, max. jestli Sbazar splňuje všechny zákonné náležitosti, a to on splňuje, a porušení pravidel Sbazaru nenaplňuje skutkovou podstatu podvodu.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
To je všechno pravda pravdoucí, formálně je vše v pořádku, také je ale pravda to zmíněné, že Sbazar, a tedy Seznam, roky a roky jedou spolu s podvodníky, vědomě, ruku v ruce, v okrádání lidí v milionových relacích.
To je jako kdybys vyčítal výrobcům aut, že se v jejich výrobcích zabijou tisíce lidí týdně, a že to vědí, a je jim to jedno, protože z toho mají peníze ...
V podstatě je to pravda, ale nedá se s tím nic dělat, a koneckonců, je to v naprostém pořádku.
V podstatě je to pravda, ale nedá se s tím nic dělat, a koneckonců, je to v naprostém pořádku.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Nevím, jestli to vhodný příměr, ale třeba v podstatě komerční prodej čínských fejků vydávaných za originály, třeba “amerických” nožů za třetinu obvyklé ceny, jim evidentně žíly netrhá. A ten člověk tam masivně inzeruje léta.