DAW podporující vst3
Pravidla fóra
DAW podporující vst3
Dobrý den, jsem absolutní začátečník a potřeboval bych radu v oblasti nahrávání. Velice mě oslovily pluginy Archetype od firmy neuraldsp.com měl jsem aktuálně program Studio One 6, bohužel pluginy které jsem zmínil jsou ve formátu vst3 které tento program nepodporuje. Chtěl bych poradit nějaký jiný na stejné úrovni. Něco jako Logic X, ale aby podporoval formát vst3 a hlavně umožňoval, aby mě automaticky měnil efekty kytary ve stopách kde si to nastavím při nahrávání coverů do nějakých backintracků. Děkuji
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: DAW podporující vst3
Asi nejideálnější bude Reaper, protože je nejlacinější.
P.
EDIT: Nebo updatovat ze subverze "Prime", protože SO jinak ve verzi 6 (i 5 a možná i 4) formát VST3 podporuje.
P.
EDIT: Nebo updatovat ze subverze "Prime", protože SO jinak ve verzi 6 (i 5 a možná i 4) formát VST3 podporuje.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 5.12.2022 22:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění textu.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Reaper. Porušením licenčních podmínek (=nezakoupením licence po 60 dnech používání) je zdarma, jen obtěžuje při spuštění vyskakovací okno, jinak nic. Tedy nevím, jak je na tom třeba Audacity, ale to je takový divný soft, aspoň co jsem slyšel a ve zlomcích viděl....asi bych ho za sebe nedoporučil, ale fakt ho detailně neznám.
P.
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 5.12.2022 23:26, celkem upraveno 1 x.
https://www.bandlab.com/products/cakewalk
Profi nástroj zadara
Profi nástroj zadara
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2vasekh: ano, a nebo tak 
P.