Plugin na podladění kytary

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Zdenekk
last.fm: Lindenberg

Plugin na podladění kytary

Příspěvek od Zdenekk »

Dobrý den, jsem začátečník v nahrávání a pluginů a měl bych dotaz ohledně pluginu pokud vůbec nějaký pořádný existuje. Řeším klasický problém. Mám jeden nástroj s menzurou 628 mm a používám struny Ernie ball paradigm 10-52. Mám rád tvrdší hudbu a tak se často....takřka pořád setkávám s různým laděním jako Drop C atp..... Jelikož hraji spoustu skladeb i ve standartním E neustále přelaďování mě ničí, nástroji taky nepřidává a na třináctky v Ečku hrát taky nechci, u některých ladění už mnou zmíněné struny totiž plandají. Neextistuje nějaký plugin který tohle řeší? Vím že Archetype něco takového má, ale ladí celý nástroj po půl tónech, takže pokud bych chtěl drop C tak musím do ladění kytary sahat tak jako tak jelikož Basové E je o dva tóny dolů a zbytek o tón. Děkuji
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Plugin na podladění kytary

Příspěvek od pavlii »

Mno - dalo by se podle mého hledat podle "pitch-shifter" nebo "octaver", něco se určitě vyvrbí (z free věcí) a pak se třeba podle GUI nebo recenzí vybere pár finalistů a je vymalováno. Co třeba například TOTOK?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Placka

Re: Plugin na podladění kytary

Příspěvek od Placka »

Zdenekk píše: 7.12.2022 13:08 Vím že Archetype něco takového má, ale ladí celý nástroj po půl tónech
Pokud vím, tak tohle žádný plugin neumí. Pokud máš na mysli, že plugin podladí každou strunu o jiný interval. Pokud je mi známo, umí to třeba VAriax kytary, protože mají piezo snímače pod každou strunou:
https://www.youtube.com/watch?v=QePWRgdhAGM
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“