Doporučte Noise Gate

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Doporučte Noise Gate

Příspěvek od KIWI »

Co ybste midoporučili za Noise gate, máte s nějakou zkušenosti? KDesi jsem řešili Bosse NS2, ale nic jinýho jsem nenašel a navíc to bylo pro kytary...používá někdo z vás NG? Díky za tipy...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslím, že u noise gate je jedno, jestli je kytarová, šum na base bude stejnej... (Dle vlastní zkušenosti po zkoušení v obchodě, doma nemám, je ta NS-2 fakt super.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Jseš si jistej, že to potřebuješ? Nevím, obával bych ze ztráty dynamiky, nevím, zkušenost nemám, ale už jen ten pocit...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Skiner píše:Jseš si jistej, že to potřebuješ? Nevím, obával bych ze ztráty dynamiky, nevím, zkušenost nemám, ale už jen ten pocit...
No u těch lepších by to snad mělo by omezeno ne? Jako ta ztráta dynamiky myslím..já bych si možná radši připlatil na lepší...z basy mi jde docela hodně šumu, navíc občas používám toho svýho Bosse a ten má šum jedna radost :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

KIWI, zkus napsat Greegovi... Má NS-2 a hraje na kytaru i basu, tak by ti třeba poradil...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

CHápu, že asi víš (, Kiwi) proč to potřebuješ. Zamyslel bych se nad tím, jak moc vliv na to má ten efekt. Určitě kvalitní šňůru, možná mrknout dovnitř na elektroniku basy, zda je to dobře vodstíněný a tak.
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“