Power mixy - jaký je lepší ???

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Odpovědět

Jaký z těchto dvou power mixů je podle vás lepší ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

jirxis

Power mixy - jaký je lepší ???

Příspěvek od jirxis »

Zdravím, váhám mezi těmito 2-ma powermixy, jsou za stejnou cenu a chtěl bych se zeptat, který z nich je podle vás lepší? http://www.electro24.cz/detail-164213-1 ... nd-bm-610/ nebo http://www.electro24.cz/detail-158789-p ... 2-x-200-w/ díky za odpověď.
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

K jakému účelu to budeš používat ?
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

na doma do poličky je to vcelku jedno, ale jakkoliv jinak je to dle mojeho názoru zcela nepoužitelný - schválně se podivej, kolik stojí nejlevnější mix podobných parametrů a kolik stojí nejlevnější zesilovač podobnejch parametrů - za tuhle cenu to prostě nemůže fungovat... bude to tak ošizený, že ten zesilovač bude rád, že bude dávat tak do 40W na kanál a co se mixu týče, tak radši ani nemam slov... - tohle dle mě nemůžu feungovat ani do zkušbny na hiphop a podobný nesmysly
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Dovolím si nesouhlasit - v podobné ceně je například Soundking AE101, nebo tak nějak se to jmenuje, dává stabilně cca 2x 180W RMS do 4 ohmů.

Má použitelné korekce, slušný zvuk, chybí mu však gain, AUXy, výstup je jen na jacky (což však v téhle ceně nikdo čekat nemůže).

Uvedený powermix neznám, ale není důvod, proč by nemohl mít podobné parametry.

I když 300W RMS to asi opravdu nebude, rozhodně bych jej tak moc předem nedeklasoval.

Osobně bych si ale taky koupil něco, co je už vyzkoušené...
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“