Odkaz
Aivn86//upraven název a doplněn odkaz.
NN jen ho nech. Třeba se objeví někdo kdo to má doma a má stím víc zkušeností. A hlavně jestli to někdo bude v budoucnu hledat tak najde víc příspěvku než čtyři.KIWI píše:Tenhle topic nemá cenu, jen tu můžem všichni tvrdit jakej je Behr šmejd...
já so ho taky chválim... to kombo bylo dobrý mě se ten zvuk líbil ale muselo se víc vyhrát s ekvalizérem a všim možnym... pravda je ale že to skoro všechno blbě reagovalo... ale šlo to a pokud jde o výkon tak za tu cenu super a pak stačí efekt a je to...hendy9 píše:Já si myslim , že behingrer sou podvodníci , který vyjebávej z lidma který se v tom neorientujou...hrál sem na BXL-1800A a BXL-1200A a tu 180w bych přirovnal tak k 60w laney a i výkonově mi ten rozdíl(ke 120w) nepřišel zas tak markantní. A co se týče zvuku tak když sem hrál přes teslovej zasilovač tak mi to přislo dost podobný ...jakmile to de na pětku tam tam slyšíš všechno možný jenom ne čistej ton...ale byl tu týpek, kterej si to BXL-1800A vychvaloval ...asi záleží na skromnosti a na zkušenostech ale já řikám nebrat
Akorát si velmi levně koupíš něco, co ti za chvíli začne doma (ve zkušebně) překážet,... si myslim.Prasecak píše:Takže nikdo ho tady nedoporučuje??mám ho možnost koupit velmi levně![]()
Stačilo by to vůbec na zkušebnu???
Prasecak píše:Takže nikdo ho tady nedoporučuje??mám ho možnost koupit velmi levně![]()
Stačilo by to vůbec na zkušebnu???
ptáš se jestli se ti vyplatí levně Behringer když se pak rozhodneš pro lampovej Hartke?Tak to už vážně nechápu.Prasecak píše:No nakonec bude asi lampa od Hartke