Tesla music 130 - Oprava, seřízení
Pravidla fóra
Tesla music 130 - Oprava, seřízení
Zdravím, našel by se tu někdo kdo by zvládl seřídit zesilovač Tesla MUSIC 130- AZK 360? Nebo zda neznáte nějakého známého kdo by se tímto specifickým oborem zabýval? Zesilovač funguje akorát po zahřátí cca 20-30 min hraní začne brumět. Občas pošle do reproduktorů nezdravé kopance. Ideálně okolí Brna nebo Kraj Vysočina.
Re: Tesla music 130 - Oprava, seřízení
Ahoj
Pro mne je to trochu z ruky : D
Ale jestli ovládáš základní měření, tak v servisáku je popsán postup seřízení
Pro mne je to trochu z ruky : D
Ale jestli ovládáš základní měření, tak v servisáku je popsán postup seřízení
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Právě že elektrotechnikou nejsem vubec políben. Co jsem si pořídil tento stroj tak jsem to začal studovat na internetu. Vím že v návodu je postup jak stroj seřídit. Jde o to že tam pravděpodobně bude potřeba vyměnit i některé kondenzátory co jsem tak vyčetl na fórech. Z toho důvodu bych to chtěl svěřit raději do rukou odborníkovi. Zesilovač je opravdu v zachovalém stavu akorát podle info od prodávajícího 8 let stál. Zesilovač sloužil pro školní rozhlas. Můžu se zeptat od kud jste? Třeba bych vymyslel možnost jak to k Vám dopravit.
Dekuji
Dekuji
Noo, po osmi letech ho hned připojit do sítě, to buď rád že ti některý kondík hned neukázal, co v něm je : D
Je pravda, že pokud je v původním stavu, tak některé kondenzátory letí do koše ihned a ostatní až po přeměření jejich parametrů, další otázka je stav elektronek a tranzistorů v předzesilovačích
Jde opravdu o brum, nebo spíše šum?
Jinak já operuji na okraji města Litvínov
Je pravda, že pokud je v původním stavu, tak některé kondenzátory letí do koše ihned a ostatní až po přeměření jejich parametrů, další otázka je stav elektronek a tranzistorů v předzesilovačích
Jde opravdu o brum, nebo spíše šum?
Jinak já operuji na okraji města Litvínov
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ