Bluetooth repra

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
MichalHursky
Nový uživatel

Re: Bluetooth repra

Příspěvek od MichalHursky »

Ahoj, dokázal by mi někdo poradit?...asi po měsíci spokojeného užívání Marshall Acton ll, mi reprák přestal správně fungovat. Pouštím si muziku z mobilu přes Bluetooth a teď po pár vteřinách se připojení preruší, někdy se stane, že se reprák úplně vypne. Zkusil jsem propojit mobil a reprák jackem, v tomto případě to hraje kolem 3 minut a pak se reprák vypne. Dokázal by někdo poradit nějaký servis v okolí Brna? Díky za odpovědi. Michal
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Tak jsem se dostal k repru SENCOR SSS 6800 Maxi a teda hraje jako sviňa. Přes Line6 Stomp bez problémů a zvuk naprosto v pohodě. I aku zní super ;-)
Jen je krapet větší :-)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Koupil jsem do kuchyně JBL Extreme 3.

Co se týká reprodukce, tak bych to přirovnal ke slušnému kazeťáku, nic víc od toho nečekejte.
Na rovinu říkám, že nadšené recenze na tyhlety různé repráky mi připadají úsměvné až vyšinuté - samozřejmě v porovnání s laptopy, tablety a mobily to hraje "skvěle", tojo. :) Ale řekl bych, že lidi, co jsou zvyklí byť jen na obyčejné nijak drahé domácí hifi, to slyší trochu jinak. :)
Tohleto JBL má aspoň opravdové stereo a neslibujou takovou tu psychoakustickou demenci mono 360° zvuk. :roll:
Připojování, dosah, výdrž a rychlost nabíjení se mi zdají super.

Ad kytara:
Chápu správně, že vy tady řešíte, jestli má reprák latenci při hře na kytaru do AUXu?
Kdyžtak to ještě zkusím a dopíšu, jestli se to netáhne za prackou.
weiland

Příspěvek od weiland »

Nějaké novější poznatky ohledně provozu kytary přes aux a související latence u BT repro? Respektive výrobky, které by šly použít?

Zkoušel jsem nedávno kombinaci Zoom G1on a kabelem do JBL Charge 4 a latence už byla nepříjemná, hrát už se s tím nedalo...
Cort Z42 TR, Fender Mustang I V2, Digitech JamMan Stereo, Soundking EH-002, Zoom G1on, Beyerdynamic DT-770 Pro, Novation Launchkey Mini M2, Yamaha GL-1
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Ja vymenil JBL Flip 3 za 4 a tam to jeste je bez latence. dobre vedet s tim charge, ten jsem planoval jako pristi upgrade :)
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Flip 5 už nemá aux vstup. Myslím že tenhle trend postihne i tento segment.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
kunec

Příspěvek od kunec »

Přesně tak. Telefony, tablety i mtb už často sluchatkový jack nemají. A Bluetooth repra snaží být co nejvíc odolné
volfi

Příspěvek od volfi »

Lidl reproduktor v akci za 299. https://www.lidl.cz/p/silvercrest-repro ... eproduktor
Hraje daleko lépe než JBL Go1 a Go2, zpracování solidní, USB C a 3,5mm AUX, TWS - dva reproduktory přes bluetooth ve stereu, žádná latence přes aux na kytaru. Používám s BIASem FX2.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“