Vylepšit kytaru nebo šetřit na novou?
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Vylepšit kytaru nebo šetřit na novou?
Nazdar, asi půl roku hraju na tuhle kytaru:
http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=3976
a jsem s ní docela spokojen...dokonce si myslím, že ani za pár let bych ji nemusel měnit, akorát bych ji upravoval a upravoval (símače, kobylka...) Co si o tom myslíte? Radši koupit tak za dva roky novou kytaru kolem 10 000Kč (Víc určitě nee, spíš budu šetřit na lepší aparaturu), nebo vylepšovat tuhlenc tu???
upraven nadpis... Jana
a jsem s ní docela spokojen...dokonce si myslím, že ani za pár let bych ji nemusel měnit, akorát bych ji upravoval a upravoval (símače, kobylka...) Co si o tom myslíte? Radši koupit tak za dva roky novou kytaru kolem 10 000Kč (Víc určitě nee, spíš budu šetřit na lepší aparaturu), nebo vylepšovat tuhlenc tu???
upraven nadpis... Jana
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vylepšení
Já sem na Squiera za tyhle prachy hrál a nestyděl bych se za tobrazdil.radek píše:Nazdar, asi půl roku hraju na tuhle kytaru:
Jo, řekl bych že by to nemuselo být špatný...něco málo origo Fender a jedéééééém
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Slysel jsem hrat preklizkovyho fokus strata s original USA Fender snimacema a docela se to blizilo originalu
Kdyz prikoupis lepsi snimace, bude to hrat dobre. Za 10K by se dalo sehnat Mexiko, ktery urcite bude hrat lip, ale pokud pokoupis kvalitni snimace a strcis to do toho Squiera, rozdil podle me poznaji jen fajnsmekri (jestli vubec).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Škoda, že to nemá olšový tělo. Jinak pokud ti kytara sedí v rukách a hraje se ti na ni dobře. Tak kup pořádný kvalitní snímače, dej to kytaráři ať ti to vymění a celkově poladí a nepoznáš to. Jak správně říkáš, naštři třeba na nějakou 20W lampu a můžeš s tím hrát úplně kdekoliv a cokoliv a nikdo ti neřekne ani fň...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já kdybych už na Fendra dával HB tak Hot Rails (HB ve velikosti singlu) ale spíš sem pro singly ale na Tele si asi jeden HB dám...ale to je názor každého.brazdil.radek píše:A myslíte že k fenderu patří prostě singly nebo tam dát aspon jeden hambucker?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
a nebo z jasnau...aivn86 píše:Škoda, že to nemá olšový tělo. Jinak pokud ti kytara sedí v rukách a hraje se ti na ni dobře. Tak kup pořádný kvalitní snímače, dej to kytaráři ať ti to vymění a celkově poladí a nepoznáš to. Jak správně říkáš, naštři třeba na nějakou 20W lampu a můžeš s tím hrát úplně kdekoliv a cokoliv a nikdo ti neřekne ani fň...
To mini HB bych tam nerval rozhodně.... můj názor. Buď singl nebo klasickej HB
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Taky jsem měl Squiera Bulleta a nevím jak je to u tebe, ale mně se dost rozlaďoval. Takže pokud se to děje i tobě, určitě bych zkusil investovat do nových ladících mechanik, možná koupil zámky a nechal bych upevnit kobylku.
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Záleží na tom,jakou máte kytaru.Pokud máte Gibsona,tak pak záleží jen a vás,zda investovat do nových snímačů a nebo zda si chcete ponechat původní nebo jestli máte nějakou Dimaverku za 1000 kč,tak se vám na to nevyplatí kupovat nějaké lepší vybavení.
Dean Razorback 255 TTSB
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
Ibanez RG 7321-BK (7 strun)
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
Ibanez RG 7321-BK (7 strun)
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
Inu-nebylo by marný otevřít ten odkaz,kterým celá diskuze začíná-žel bohu neskrývá se tam Gibson,anýbržto SguierMarty.33 píše:Záleží na tom,jakou máte kytaru.Pokud máte Gibsona,tak pak záleží jen a vás,zda investovat do nových snímačů a nebo zda si chcete ponechat původní nebo jestli máte nějakou Dimaverku za 1000 kč,tak se vám na to nevyplatí kupovat nějaké lepší vybavení.
Právě dnes jsem synkovi k narozkám věnoval sadu snímačů na jeho Dimaverku strat od fa.RM pickups za docela RATATA,jelikož jsem tu kejtru sám vybíral a jaksi není Dimaverka jako Dimaverka
Asi tak nějak
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Regular John
Dát špičkové snímače do levné kytary zas takové terno není, zvuk pak bude sice lepší (taky ale hodně záleží na dřevě a to u těchto kytar nebývá nic extra), ale pořád to bude mít shitovní mechaniku.Wohma píše: pokud pokoupis kvalitni snimace a strcis to do toho Squiera, rozdil podle me poznaji jen fajnsmekri (jestli vubec).
urcite bych si nasetril na lepsi kytaru.Cpat penize do squiera za par tisic je jako vyhazovani penez z okna:-)Sel bych pak do mexika (na bazaru sezenes za 10tis) a to uz je sakra rozdil ve zvuku a v mechanice.A toho bych si pak v budoucnu vytunil lepsima snimacema.Sam tuhle zkusenost mam...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takDisasterpiece píše:stejne kdyz kupujes kytaru tak koukas jen na drevo a zpracovani zbytek stejne vymenis a kdyz tohle je kvalitni kousek tak proc neMarty.33 píše:no hele cpát prachy za luxusní hardware do kytary za 5000,se myslim si nevyplatí
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009