Přelakování Kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mičkator
Nový uživatel

Přelakování Kytary

Příspěvek od Mičkator »

Zdravím,
Už mám nějaký pátek (3 roky) kytaru Gretsch 5222 v natural barvě a jsem s ní plně spokojen, akorát mě omrzela barva topu.
Byl jsem domluvený u kytaráře, že mi to přebarví (+další údržba), jenže po pul roce čekání z toho vycouval, že to prý nedokáže, a že to je zbytečné atd....
Sám si na to netroufám, ale zvažuju to ještě místo kytaráři dát lakýrníkovi, akorát nemám vůbec kontakty. Ještě je varianta se s tím prostě smířit, lakováni ještě k tomu s lemem je náročné.

Takže se chci zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti, nebo jestli případně neznáte někoho, kdo to dokaze udělat dobře ve Zlínskem kraji. Dik

V příloze posílám fotky kytary.
Přílohy
Jak bych chtěl aby to vypadalo
Jak bych chtěl aby to vypadalo
Moje kytara
Moje kytara
vintager

Re: Přelakování Kytary

Příspěvek od vintager »

Ak mozem odporucit, vykasli sa na to alebo ju predaj a kup inu. Ak to chces mat spravene dobre, musi to robit fachman. Robi sa to tak, ze stary lak musi byt kompletne zbruseny, potom sa dava prva vrstva a samotna farba sa nanasa aj 5 a viackrat, pricom sa to priebezne prebrusuje. Stoji to vela casu a penazi a vysledok nemusi byt ok. Kebyze chces cervenu do natural finishu, to by este slo skor, ale to farby to je fakt nevdacna praca a chce to skusenosti
Lefty Gibson Les Paul Custom Black Beauty 1973
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
volfi

Příspěvek od volfi »

Jaký na to máš rozpočet?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Swiz

Příspěvek od Swiz »

Určitě to chce odborníka na lakování kytar.
sk999

Příspěvek od sk999 »

volfi píše: 19.06.2023 8:26 Jaký na to máš rozpočet?
No ja počítam, že má tak 1000 korún :lol: :lol: :lol:
Greco EG 700 (1977), Vintage V100GLD, Yamaha Pacifica 312 IIM, Harley Benton MV-4PJ Gotoh SB, SQUIER Vintage Modified Tele Custom II P90, SX Vintage ST 57, Harley Benton TE-62DB CAR, Diy Firebird, Squier Vintage Modified Jazz Bass 70s NAT, Harley Benton ST-25TH Firemist. Peavey Classic 30 USA, Ceriatone JCM800 2204, Boss Katana 50, Hotone Ampero, NUX MG30....
himself

Příspěvek od himself »

Takze plechovka barvy a stetec :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“