Dřevěné custom díly.

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
shimoda

Dřevěné custom díly.

Příspěvek od shimoda »

Zdravim všechny ty,
co trpí nemocí zvanou elektrofonická kytara :? :wink:
A teď k věci,rád bych vylepšil vzhled tý mojí krasavice a to tak,že mám v plánu vyměnit vše plastové za dřevo.Ale za boha nemůžu najít českýho,nebo zahraničního výrobce dřevěných knobů,špiček na přepínače a rámečků na snímače.
Pokuď někdo znáte,nebo najdete odkaz,či kontakt,tak ho sem předhoďte, předem Ď.
Paul Reed Smith Swamp Ash Special
Ibanez JS1200
ENGL Ritchie Blackmore 100W
ENGL 212 VH Pro Cabinet
G-Major 2
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

na ebaye...
shimoda

Příspěvek od shimoda »

Na ebay jsem něco našel,ale rád bych našel českého výrobce.
Ibanez JS1200
ENGL 212 VH Pro Cabinet
G-Major 2
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

tak to good luck
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Co se zkusit domluvit s kytarářem? Mrkni na topic "Kytaráři" a najdi si tam někoho kdo je blízko. Třeba by ňákej byl ochotnej něco takovýho udělat (ikdyž ty rámečky na snímače, no nevim)

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Nebo najdi nějakýho zručnýho stolaře. Nebo alespoň někoho se soustruhem na ty knoflíky. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Bearder

Příspěvek od Bearder »

tady na těch stránkách
http://www.guitar-makers.com/cenik_elektricke.htm
jsem našel že pro kytaru kterou si u nich necháš vyrobit je možno přikoupit si dřevěné rámečky na snímače i dřevěný chránič snad pickguard což bych bral i já a jsou v Praze kousek od anděla...

zkuste se tam zeptat jestli to prodají
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
shimoda

Příspěvek od shimoda »

Dík za tip,volal jsem tam,ale prej maj do listopadu moc práce,takže nic.
Ibanez JS1200
ENGL 212 VH Pro Cabinet
G-Major 2
jaby

Příspěvek od jaby »

nechcete někdo abych vám zadarmo poslal dřevěnej nultej pražec? dostal sem od babičky asi půl století starou, ale dobrou kytaru z hořovic a krom toho že byla dost zrezlá jí chyběl nultej pražec...chtěl sem si na ní zahrát už dneska a protože nemám nikde v okolí 40km hudebniny tak sem si řekl že si ten nulťák udělám sám....našel sem si ve sklepě kousek parádního tvrdýho dřeva a řezal sem, piloval, šmirgloval až sem byl hotovej a protože sem neměl odpoledne co dělat udělal sem si dva další nulťáky a teď nevim co s nima...tohle je výsledek

Obrázek

P.S.: Mezera mezi E a A neni menší, jenom to tak vypadá protože sem tam vybrousil širší rýhy aby se tam ty struny vešly
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

zajem nmam ale chci se zeptat jak to hraje..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
jaby

Příspěvek od jaby »

hraje to úplně normálně, stejně jako by to bylo z plastu akorát doufám že mi časem struny nevydřou ty drážky, ale je to tvrdý dřevo tak snad ne
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
pehve

Příspěvek od pehve »

podle let vidím jehličnan :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

jaby píše:nechcete někdo abych vám zadarmo poslal dřevěnej nultej pražec? dostal sem od babičky asi půl století starou, ale dobrou kytaru z hořovic a krom toho že byla dost zrezlá jí chyběl nultej pražec...chtěl sem si na ní zahrát už dneska a protože nemám nikde v okolí 40km hudebniny tak sem si řekl že si ten nulťák udělám sám....našel sem si ve sklepě kousek parádního tvrdýho dřeva a řezal sem, piloval, šmirgloval až sem byl hotovej a protože sem neměl odpoledne co dělat udělal sem si dva další nulťáky a teď nevim co s nima...tohle je výsledek

Obrázek

P.S.: Mezera mezi E a A neni menší, jenom to tak vypadá protože sem tam vybrousil širší rýhy aby se tam ty struny vešly
drevenym nultakem si kytare a zvuku teda paradne "ublizil"... :roll: :idea:

proc myslis, ze ty NEJ maj nultak kosteny, apod z extra tvrdych materialu :?: :?: :?: :?:
Naposledy upravil(a) petrpeter dne 19.03.2008 17:03, celkem upraveno 2 x.
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pochybuju, že ti tak měkký materiál přenese vibrace jak má... vykašlal bychse na to
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
nodj

Příspěvek od nodj »

na druhou stranu,kovovej nulťák podle mě taky dobrý kytaře ubližuje..je to docela hnus,jak zní ocel nbo co to je ..no,nevim,já na ten kov a floyd r.nejsem,podle mě to ubližuje tomu správnýmu dřevěnýmu zvuku kytary..A dřevěnej nulťák by nemusel bejt špatnej nápad,ale určitě tam bude hodně důležitý,jaký dřevo to bude..(druh)Plast je v pohodě,takovej neutrální zvuk(plastickej :lol:S kostěnýma nulťákama zkušenosti nemam,ani s grafitem..Ale určitě je to dost slyšitelný,co tam je,jestli plast nebo kov,dával jsem plast místo zamykacího kovovývo a rozdíl velkej..
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

nodj píše:na druhou stranu,kovovej nulťák podle mě taky dobrý kytaře ubližuje..je to docela hnus,jak zní ocel nbo co to je ..no,nevim,já na ten kov a floyd r.nejsem,podle mě to ubližuje tomu správnýmu dřevěnýmu zvuku kytary..A dřevěnej nulťák by nemusel bejt špatnej nápad,ale určitě tam bude hodně důležitý,jaký dřevo to bude..(druh)Plast je v pohodě,takovej neutrální zvuk(plastickej :lol:S kostěnýma nulťákama zkušenosti nemam,ani s grafitem..Ale určitě je to dost slyšitelný,co tam je,jestli plast nebo kov,dával jsem plast místo zamykacího kovovývo a rozdíl velkej..
zamky zase ovlivnuji zvuk trochu jinak prave tim ze strunu zamknou a na vyslednym zvuku uz se nepodili vedeni struny za nultakem (sklonena hlava LP, rovna hlava, atd...), jinak kvalitni kosteny, grafitovy prazce zvuku pomuzou (u jedn. tremol lip klouzou struny) a celkove ma struna lepsi sustain (ten obycejny plast prece jen trochu "brzdi")
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“