Klidně se přiznám k témuž. Nedávno se mi stala věc, že jsem něco hrál ve společnosti a náhodou jsem navázal pohled s kamarádkou. Ta mi pak řekla, že tohle vážně dělat nemůžu, že to je mocná zbraň.Matěj Rak píše: 28.07.2023 9:35 To je vlastně hezký. Já jsem to teda, poctivě přiznávám i s vědomím, že můžu vypadat jako ťululum, kvůli holkám nedělal nikdy.
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
Re: Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Já mám zase tu zkušenost, že u těch holek má úspěch především někdo, kdo umí zahrát pár známých písniček a zároveň bavit společnost u jinak a kdo především ví, že po těch pár písničkách má tu kytaru odložit a nechat to těm druhým, což jsou ti pitomci, kteří na kytaru opravdu umějí a kteří pak pro tyhle donjuany hrají celý zbytek večera a starají se jen o to, zda hrají správné akordy. Opravdové hraní na kytaru a opravdový zájem o hudbu je v tomto ohledu naprosto kontraproduktivní. Úplně totéž platí v mém druhém zájmu, který má u veřejnosti podobnou romantickou pověst, totiž v astronomii. Ukážete na obloze pár nesmyslů, k tomu utrousíte několik plytkých rádoby hlubokomyslných poznámek a je ruka v rukávě. Kdežto skutečná znalost unavuje a nudí.
Opět souhlas. Toto moudro jsem načerpal od starého trampa, který zkušenost tuto nabyl praxí. Tedy vyskytl se v táboru těch, co posléze hrají těm, kteří jednali a bavili.Matěj Rak píše: 28.07.2023 11:18 Já mám zase tu zkušenost, že u těch holek má úspěch především někdo, kdo umí zahrát pár známých písniček a zároveň bavit společnost u jinak a kdo především ví, že po těch pár písničkách má tu kytaru odložit a nechat to těm druhým, což jsou ti pitomci, kteří na kytaru opravdu umějí a kteří pak pro tyhle donjuany hrají celý zbytek večera a starají se jen o to, zda hrají správné akordy. Opravdové hraní na kytaru a opravdový zájem o hudbu je v tomto ohledu naprosto kontraproduktivní. Úplně totéž platí v mém druhém zájmu, který má u veřejnosti podobnou romantickou pověst, totiž v astronomii. Ukážete na obloze pár nesmyslů, k tomu utrousíte několik plytkých rádoby hlubokomyslných poznámek a je ruka v rukávě. Kdežto skutečná znalost unavuje a nudí.
To je sice pravda Matěji, ale ty nejtrpělivější ženy, které si počkaly až do pozdního večera/pozdní noci, byly obvykle přesně to, co jeden chtěl "ulovit"... lehkomyslné nedočkavky většinou neměly žádnej styl a potřebné znalosti anatomieMatěj Rak píše: 28.07.2023 11:18 Já mám zase tu zkušenost, že u těch holek má úspěch především někdo, kdo umí zahrát pár známých písniček a zároveň bavit společnost u jinak a kdo především ví, že po těch pár písničkách má tu kytaru odložit a nechat to těm druhým, což jsou ti pitomci, kteří na kytaru opravdu umějí a kteří pak pro tyhle donjuany hrají celý zbytek večera a starají se jen o to, zda hrají správné akordy. Opravdové hraní na kytaru a opravdový zájem o hudbu je v tomto ohledu naprosto kontraproduktivní. Úplně totéž platí v mém druhém zájmu, který má u veřejnosti podobnou romantickou pověst, totiž v astronomii. Ukážete na obloze pár nesmyslů, k tomu utrousíte několik plytkých rádoby hlubokomyslných poznámek a je ruka v rukávě. Kdežto skutečná znalost unavuje a nudí.
To Himself... ale vždyť "posouvat se dál" jsou jen manažerský korporátní kecy... hudbu děláš především pro sebe. Stanovit si cíle je dobré, ale bez nebezpečí frustrace...
Ano, to je pravda. Kdo si počká, ten se dočká. A s tím posouváním korporátními kecy ani nemluvě.Prskyn píše: 28.07.2023 11:52 [
To je sice pravda Matěji, ale ty nejtrpělivější ženy, které si počkaly až do pozdního večera/pozdní noci, byly obvykle přesně to, co jeden chtěl "ulovit"... lehkomyslné nedočkavky většinou neměly žádnej styl a potřebné znalosti anatomie
To Himself... ale vždyť "posouvat se dál" jsou jen manažerský korporátní kecy... hudbu děláš především pro sebe. Stanovit si cíle je dobré, ale bez nebezpečí frustrace...