Yamaha psr sx700
Pravidla fóra
Yamaha psr sx700
Zdravím. Nevím co dělám špatně, ale ať dělám co dělám na yamaze psr sx po připojení flash karty, kterou jsem formátoval v nástroji nevidím žádné wav soubory, které jsem si uložil. Jde vždy vidět pouze složka a wav soubory nejdou vidět. Poztahoval jsem spoustu wav souborů a stále stejný problém. Midi soubory jsou na usb kartě vidět... jen ty wav soubory prostě jako by nebyli na kartě.Děkuji za radu.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Yamaha psr sx700 nevidí wav soubory
Zkus si ověřit, zda mají wav předepsaný název souboru (je-li požadován), bitová hloubka, frekvence vzorkování, mono/stereo. Někdy ty nástroje vyžadují striktně to svoje.
zkoušel jsem jak 24 bit tak i 16 bit stereo. Stránek kde jsou ke ztažení zvuky wav je plno... vyzkoušel jsem hromadu... něco dělám špatně... vyzkoušena i jiná flash karta. V pc v pohodě vše přehraje... šoupnu kartu do kláves a jdou vidět jen složky, které jsou v nástroji prázdné
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ještě mp3.https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/keyboards/arranger_workstations/psr-sx700/specs.html píše:Playback:
.wav (WAV format: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo), .mp3 (MPEG-1 Audio Layer-3: 44.1/48.0 kHz sample rate, 64-320 kbps and variable bit rate, mono/stereo)
Jinak, formátoval jsi USB flash disk přes nástroj v klávesách?
Formatting a USB flash drive or the internal User drive
To format a USB flash drive or the internal User drive, execute the Format operation. In
order to format a USB flash drive, make sure that a USB flash drive is properly connected
to the [USB TO DEVICE] terminal beforehand.
1 Connect a USB flash drive for formatting to the [USB TO
DEVICE] terminal.
2 Call up the operation display via [MENU] [Utility] [Storage].
3 Touch the name of the desired drive to be formatted in the
device list.
The indications USB 1, USB 2, etc. are displayed, depending on the number
assigned to the connected device.
4 Touch [Format] to execute the Format operation, and then follow
the onscreen instructions.
ano, formátoval... zkoušel jsem i konvertovat z 24 bit na 16 bit a nic.... prostě to nevidí vůbec žádný wav soubor... vyjma těch co jsou v nástroji na pevno.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už neporadím, víc mne nenapadá. Jedině napsat dotaz na support Yamahy.
Nebo zkus poptat googla:
https://www.google.com/search?client=ms ... read%20wav
Myslím, že jsem tam někde zahlédl, že v nastavení se dá vybrat filtr, které typy souborů to má zobrazovat na display.
Nebo zkus poptat googla:
https://www.google.com/search?client=ms ... read%20wav
Myslím, že jsem tam někde zahlédl, že v nastavení se dá vybrat filtr, které typy souborů to má zobrazovat na display.
uf.. už jsem na to přišel. Nástroj vlastním teprve chvilku... nenapadlo mě, že nástroj zobrazí wav soubory pouze v režimu audio playeru.. jinak je ve výběru nevidí..
Yamaha PSR SX 700
Jdou klavesy nejak zaheslovat ?