Dobrý den, začal jsem uvažovat, že bych se mohl naučit zpívat, a tak bych byl rád, kdybyste mi odpověděli na moje otázky.
1. V jakém věku se lze naučit zpívat a v jakém je to už ztráta času?
2. Za jak dlouho se člověk naučí zpívat, aby u toho nezněl jako umírající vrána?
3. Mohu se něco naučit jako samouk, nebo je nutné vyhledat lektora?
4. Jsou nějak cvičení, které je dobré s hlasem dělat?
5. Existuje nějaká vhodná literatura/videa pro samouky?
Zpěv pro samouky
Pravidla fóra
- Fany
- Bandzone: https://bandzone.cz/kahuna
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpěv pro samouky
V každém věku se to dá natrénovat... Stačí jen cvičit a cvičit a cvičit a "řvát do rádia" a poslouchat svůj hlas jeho promenlivosti apod...
Vždycky se někomu tvůj hlas bude líbit a někomu ne, nikomu se nikdy zcela nezavdecis to je hold normální no... Ale i tak hodně štěstí
Vždycky se někomu tvůj hlas bude líbit a někomu ne, nikomu se nikdy zcela nezavdecis to je hold normální no... Ale i tak hodně štěstí
Kahuna
Milá umírající vráno:
1. není věkové omezení
2. zhruba za rok
3. můžeš sám, ale učitel je vždy lepší
4. jsou - a na to je právě učitel (nebo internet)
5. existuje - najdi si. Hledáš, najdeš.
Tím toto vlákno pravděpodobně skončí neb jest zbytečné. Na kytarovém internetovém foru se zpívat jaksi nelze naučit.
1. není věkové omezení
2. zhruba za rok
3. můžeš sám, ale učitel je vždy lepší
4. jsou - a na to je právě učitel (nebo internet)
5. existuje - najdi si. Hledáš, najdeš.
Tím toto vlákno pravděpodobně skončí neb jest zbytečné. Na kytarovém internetovém foru se zpívat jaksi nelze naučit.
Už spievaš? Máš ešte záujem o spev? Dozvedel si sa už o speve niečo nové? Keď máš ešte o tému záujem, ozvi sa, poradím, pomôžem.Aitav píše: 3.10.2023 17:11 Dobrý den, začal jsem uvažovat, že bych se mohl naučit zpívat, a tak bych byl rád, kdybyste mi odpověděli na moje otázky.
1. V jakém věku se lze naučit zpívat a v jakém je to už ztráta času?
2. Za jak dlouho se člověk naučí zpívat, aby u toho nezněl jako umírající vrána?
3. Mohu se něco naučit jako samouk, nebo je nutné vyhledat lektora?
4. Jsou nějak cvičení, které je dobré s hlasem dělat?
5. Existuje nějaká vhodná literatura/videa pro samouky?