Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000

Pedály, multiefekty, procesory, ...
torst

Re: Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000

Příspěvek od torst »

nic o tom nevím, není to muj obor, mám stále hloupý telefon, ale dnes se prý už dá dždžovat i přes mobil.
https://www.ikmultimedia.com/products/irig2/
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
volfi

Příspěvek od volfi »

Ano dá se dělat Dž Dž přes telefon/tablet. Já osobně mám v iPhonu Bias FX, který má též ir loader a připojují se k němu skrz iRig HD2.
Je to fajn na cesty, ale to je tak všechno. Hraje to velice obstojně, ale PC, Multiefekt nebo kytarovej zesilovač je prostě pohodlnější.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
JCesar
Nový uživatel

Příspěvek od JCesar »

Po dlouhé době se vracím k hraní a sháním malou krabičku "vše v jednom" neco ve stylu Boss BR-80 (kytarový multiefekt, rekorder, přehravač, bicí a pod. Nenašel jsem nic podobného, ale přece jenom "modernějšího". Nemáte nějaké zkušenosti. Díky
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

JCesar píše: 10.10.2023 13:53 Po dlouhé době se vracím k hraní a sháním malou krabičku "vše v jednom" neco ve stylu Boss BR-80 (kytarový multiefekt, rekorder, přehravač, bicí a pod. Nenašel jsem nic podobného, ale přece jenom "modernějšího". Nemáte nějaké zkušenosti. Díky
Myslím, že jako náhradu za BR-80 lze považovat Mooer PE 100 nebo BOSS Pocket GT, ale (pokud se nepletu) u obou chybí přehrávač/rekordér.
JCesar
Nový uživatel

Příspěvek od JCesar »

Na Boss Pocket GT jsem koukal, bohužel nemá v sobě přehrávač. Jedině spárovat s telefonem přes bluetooth. Dost lidí preferuje iRig.
Pak jsem našel ještě Tascam GB-10, tady nevím jak je to s kvalitou kytarových efektů.
Už dlouho mám Line6 POD Farm Platinum a teď jsem zkoušel Helix Native (moc pěkné). Rád bych našel nějaké malé (mobilní) "cvičítko" na sluchátka, které hodim do kufru kytary, pokud možno s podobnou kvalitou zvuku jakou používám v PC.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“