nic o tom nevím, není to muj obor, mám stále hloupý telefon, ale dnes se prý už dá dždžovat i přes mobil.
https://www.ikmultimedia.com/products/irig2/
Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000
Pravidla fóra
Re: Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ano dá se dělat Dž Dž přes telefon/tablet. Já osobně mám v iPhonu Bias FX, který má též ir loader a připojují se k němu skrz iRig HD2.
Je to fajn na cesty, ale to je tak všechno. Hraje to velice obstojně, ale PC, Multiefekt nebo kytarovej zesilovač je prostě pohodlnější.
Je to fajn na cesty, ale to je tak všechno. Hraje to velice obstojně, ale PC, Multiefekt nebo kytarovej zesilovač je prostě pohodlnější.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Po dlouhé době se vracím k hraní a sháním malou krabičku "vše v jednom" neco ve stylu Boss BR-80 (kytarový multiefekt, rekorder, přehravač, bicí a pod. Nenašel jsem nic podobného, ale přece jenom "modernějšího". Nemáte nějaké zkušenosti. Díky
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jako náhradu za BR-80 lze považovat Mooer PE 100 nebo BOSS Pocket GT, ale (pokud se nepletu) u obou chybí přehrávač/rekordér.JCesar píše: 10.10.2023 13:53 Po dlouhé době se vracím k hraní a sháním malou krabičku "vše v jednom" neco ve stylu Boss BR-80 (kytarový multiefekt, rekorder, přehravač, bicí a pod. Nenašel jsem nic podobného, ale přece jenom "modernějšího". Nemáte nějaké zkušenosti. Díky
Hraju na kytary a mašinky
Na Boss Pocket GT jsem koukal, bohužel nemá v sobě přehrávač. Jedině spárovat s telefonem přes bluetooth. Dost lidí preferuje iRig.
Pak jsem našel ještě Tascam GB-10, tady nevím jak je to s kvalitou kytarových efektů.
Už dlouho mám Line6 POD Farm Platinum a teď jsem zkoušel Helix Native (moc pěkné). Rád bych našel nějaké malé (mobilní) "cvičítko" na sluchátka, které hodim do kufru kytary, pokud možno s podobnou kvalitou zvuku jakou používám v PC.
Pak jsem našel ještě Tascam GB-10, tady nevím jak je to s kvalitou kytarových efektů.
Už dlouho mám Line6 POD Farm Platinum a teď jsem zkoušel Helix Native (moc pěkné). Rád bych našel nějaké malé (mobilní) "cvičítko" na sluchátka, které hodim do kufru kytary, pokud možno s podobnou kvalitou zvuku jakou používám v PC.