Kytarový box Krank SST Eminence V12

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
chandyl

Kytarový box Krank SST Eminence V12

Příspěvek od chandyl »

Zdravím všechny,
obracím se na všechny ohledně zkušeností s boxy Krank. Všude jsem našel komenty jen na zesilovače, ale k boxům jsem nenašel nic. Mám možnost pořídit box Krank SST 412 s Eminencemi V12. Potřebuji box na metalovou muziku k zesilovači Marshall jmp-1+Mesa Boogie 50/50, máte zkušenosti někdo?
Přemýšlel jsem ještě o dalších boxech, Marshall s g12-T, Orange s Vintage V30, nejlépe Mesa Boogie, ale ty nejsou skoro k sehnání.
Ve finále by mě nejvíce zajímal ten Krank.
Marshall JMP-1 preamp
Marshall 9200 Mono Block Power amp
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytarový box Krank SST Eminence V12

Příspěvek od bubucci »

Pravda je, že Krank vypadá nejvíc metal. Osobně bych měl problém s těma Legendama, ono je to dobré repro, ale příjde mi, že se v kapele tolik neprosadí. Víc se mi líbil ten druhý Krank box s Texas Heat reprem, ten hrál víc v nižších středech. Orange nebrat, ten hraje nejvíc 'scooped' ze všech 4x12 V30 boxů. Marshall s G12T-75, to hraje dobře jenom s pár aparátama. Nejlepší, co se teď dá na bazaru koupit je Bogner 4x12. Ten jsem používal s JMP/50-50 asi 2 roky a sedí si to velice dobře.
chandyl

Re: Kytarový box Krank SST Eminence V12

Příspěvek od chandyl »

Díky za radu. Já se právě taky už ve finále rozhodoval mezi krankem s V12 a druhým krankem s Texas Heat, nakonec sem vzal V12, Texas Heat prý směřují spíš zpět do 80. let . Teď čekám, až box přijde,pak hodím report. Pokud by to nebylo úplně ono, tak to do budoucna prehodim celý do eminencí DV-77, pak už nebude co řešit 😀😀😀😀😎
Marshall JMP-1 preamp
Marshall 9200 Mono Block Power amp
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“