Čau kytaristi,
Zajímají mě informace o kytaře Greco Flying V 1984. Obecně jak vzácné jsou kytary Greco a jakou mají hodnotu? Mám možnost koupit právě toto Véčko navíc s Kahler tremolo systémem. Už více jak půl roku hledám Gibsona Flying V už se zabudovaným tremolem a nakonec jsem připustil i jiné značky, protože se prostě origo Gibson nedá sehnat a když už, tak za šílený peníze.. (ale co se dá čekat u Gibsona). Díky za info
Greco FV65 1984 Flying V
Pravidla fóra
Re: Greco FV65 1984 Flying V
Greca (obzvlast z 80. let) jsou obecne povazovany za kvalitni kytary, sam mam od nich Les Paula (Mint Collection - EG59-60 z r. 83) a je to vynikajici kytara, dost presne se ridici puvodni specifikaci Les Paulu a mimo jine jeden z nejlehcich LP, co jsem zatim mel v ruce (neni odlehcovana a ma jen 3,7 kg se vsim hardwarem). Ted jsem z ni zrovna sundal polyester lak (nebo co na tom sakra bylo) a delam si tenky nitro, aby casem nabrala i nejakou patinuthulo03 píše: 28.12.2023 11:29 Čau kytaristi,
Zajímají mě informace o kytaře Greco Flying V 1984. Obecně jak vzácné jsou kytary Greco a jakou mají hodnotu? Mám možnost koupit právě toto Véčko navíc s Kahler tremolo systémem. Už více jak půl roku hledám Gibsona Flying V už se zabudovaným tremolem a nakonec jsem připustil i jiné značky, protože se prostě origo Gibson nedá sehnat a když už, tak za šílený peníze.. (ale co se dá čekat u Gibsona). Díky za info