G-Major 2 ovládání
Pravidla fóra
G-Major 2 ovládání
Poradil by mi prosím někdo ohledně ovládání na G-Majoru 2? Při ukládání presetů se mi vše ukládá pod User presety, ale když přes Midi pedál přepínám presety, automaticky semi efekt přepne do továrních presetů a přepínají se jen Tovární presety. Není náhodou v manuálu jen nějaké nastavení ,na jaké úrovni se presety mají přepínat? Nikde jsem v manuálu nic nenašel. Díky
Marshall JMP-1 preamp
Marshall 9200 Mono Block Power amp
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: G-Major 2 ovládání
V menu MIDI/Util by mělo jít přepnout, jestli chceš používat user nebo factory presety, viz: https://www.harmonycentral.com/forums/t ... t-24681445
V manuálu je MIDI mapping sekce, kde si můžeš nastavit, co konkrétní PC příkaz dělá (např. PC #1 => přepní factory preset #1 - defaultně bude namapováno nejspíš na factory)
V manuálu je MIDI mapping sekce, kde si můžeš nastavit, co konkrétní PC příkaz dělá (např. PC #1 => přepní factory preset #1 - defaultně bude namapováno nejspíš na factory)
Hraju na kytary a mašinky
Re: G-Major 2 ovládání
Zapomněl jsem sdělit postup. Vše jsem našel, jak jsi napsal a už používám jen upravené User presety a moc velká spokojenost. Ve spojení s Marshallem JMP-1 a jeho mapováním je ovládání perfektní, hodně intuitivní. Po dlouhým zkoušení všeho možného jsem konečně fakt spokojený.
Marshall JMP-1 preamp
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB
TC Electronic G-Major 2
Coffee Lungo 4x12
Schecter Hellraiser C-7
Ibanez RGDIX7MPB